Autor Subiect: Inchidere haion portbagaj  (Citit de 20989 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Inchidere haion
« Răspuns #20 : 20.Oct.2016, 07:30:42 p.m. »
dupa isonorizare nu se inchide mai usor... doar ca nu mai zarnaie tabla asa de tare  :D - dupa ce am lipit suportul de numar de pe haion... se aude doar un mic zgomot infundat  ;)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline kellogs

« Răspuns #21 : 20.Oct.2016, 07:58:29 p.m. »
Chederul ceva mai rigid ori mecanismul de inzavorire necentrat ca lumea.

Am vazut ca pana si balamalele is pe suruburi la masina asta. Loc de centrare ar fi. Dar parca nu as vrea sa o fac, ca o descentrez simai rau :D, iar Dageco a decretat ca e OK (Adica nici dansii nu au vrut sa o faca... le-o fi fost si lor frica sa nu strice). Si apoi, inca nu trebuie trantita in ultimul hal sa se inchida. O lasam asa momentan.
  • 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Laurentiu

« Răspuns #22 : 20.Oct.2016, 08:00:51 p.m. »
O lasam asa momentan.
OK, e decizia ta. Eu nu am dat decit sugestia de unde ar putea fi buba.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bluegucci

« Răspuns #23 : 21.Oct.2016, 07:51:55 p.m. »
@Laurentiu, vad ca esti din Iasi, poate ne vedem intr-o zi sa imi arati treaba cu inchiderea.

Offline Laurentiu

« Răspuns #24 : 21.Oct.2016, 10:22:45 p.m. »
...poate ne vedem intr-o zi sa imi arati treaba cu inchiderea.
Ne vedem cum sa nu. Iti trimit numarul de telefon pe MP.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline lvsag14

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Iasi
« Răspuns #25 : 01.Dec.2016, 10:23:42 p.m. »
Problema inchiderii a fost rezolvata la service un autorizat (in Iasi) printr-un simplu reglaj (mutarea putin mai sus) a dispozitivului inferior de inchidere (acea veriga fixata in suruburi). De la izbitul initial chiar de 2-3 ori, acum se inchide foarte usor din prima.
  • Vitara S Spirit Allgrip 1.4

Offline aleksanders

« Răspuns #26 : 15.Dec.2016, 11:34:18 p.m. »
daca lipesti cu silicon si suportul numarului scapi si de zarnaitul numarului si o sa ramai uimit de zgomotul mic si infundat ce il face la inchidere - bafta
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline foxisoft

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Gen: Bărbat
  • "Ceea ce nu intelegi nu e pentru tine" - Goethe
    • Bucuresti
« Răspuns #27 : 09.Ian.2017, 10:13:41 p.m. »
Nu stiu cum e la voi, dar eu am incercat sa inchid haionul de aproximativ 10-15 ori, prin lasare libera a lui de la orizontala. Si NIMIC. Nu voia sa se inchida. Dar cu o usa deschisa, s-a inchis imediat. Am facut experimentul de nenumarate ori. Si se inchide foarte bine cu usa deschisa. Nu sustin ca e OK asa, dar nu mi se pare a fi o legenda chestia cu presiunea. Daca se misca inchiderea sa fie mai "relaxata", cred ca scade si etansarea si poate intra aerul cu praf pe acolo. Maine voi merge la service si le voi cere si parerea sau un reglaj, dupa caz. Revin cu explicatii si reparatii.

• Suzuki Vitara Passion 1.6 allgrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #28 : 09.Ian.2017, 10:22:43 p.m. »
nu mi se pare a fi o legenda chestia cu presiunea. ... Maine voi merge la service si le voi cere si parerea sau un reglaj, dupa caz.
Iti cumperi un set da paravinturi, lasi geamurile putin intredeschise si ai rezolvat problema fara alte batai de cap.  ;)
  • Suzuki SX4

Offline NicNic

« Răspuns #29 : 09.Ian.2017, 10:35:30 p.m. »
Nu prea e normal sa nu se inchida hayonul usor, cu celelate usi sau geamuri inchise.
Cred ca ar mai trebui reglata inchiderea hayonului.
Si nu e neaparat cazul de a se pierde etansarea daca se slabeste putin strangerea sistemului de inchidere.

Daca iei paravanturi vei avea alte probleme, cum ar fi inchiderea sau etansarea geamurilor.
Vei merge la spalatorie si ti se va spune ca a intrat apa pe la geamuri.

Eu am pus la SUVI paravanturi si am toate problemele de mai sus. E inerent. Dar imi place cum arata cu ele, asa ca le-am lasat.

Tu decizi ce-ti place sau ce e nevoie la masina ...  :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!