Autor Subiect: Tunning New Vitara  (Citit de 89996 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline thematriksz

Re: Tunning New Vitara
« Răspuns #110 : 04.Dec.2017, 01:28:13 p.m. »
Mersi de idee 😁 arata super, dupa parerea mea plus mi-am pus si niste aparatori de praguri la toate usile.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion 2WD 5MT / Savanna Ivory

Offline Sconx

« Răspuns #111 : 13.Dec.2017, 03:14:06 p.m. »
@AT

De unde luam modul pentru inchidere automata geamuri + pliere oglinzi pentru vitara 2016 ?
Multumesc.
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Spirit

Offline AT

« Răspuns #112 : 13.Dec.2017, 10:08:00 p.m. »
La un moment dat am vazut oferte pe www.alibaba.com
Eu nu am achizitionat un asemenea modul insa colegi de forum au achizitionat si comunicat sursa achizitiei.
Daca observa acest mesaj poate colegii recomunica informatia necesara de care ai nevoie pentru achizitie.
Incearca si o cautare pe forum poate regasesti locatia cu informatia, daca nu ma insel era un jurnal de bord,
in care colegul care achizitionase un asemenea modul postase si poze cu instalarea lui pe masina.

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Sconx

« Răspuns #113 : 28.Mar.2018, 09:20:21 a.m. »
Multumesc AT.
Scuze ca am raspuns tarziu dar...
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Spirit

Offline chriss

« Răspuns #114 : 11.Apr.2018, 04:40:32 p.m. »
Eu am tunat-o doar in locurile unde se putea tuna,cu un mic efort financiar si cu ceva mai multa rabdare,am avut de asteptat dupa piese.
Montajul a fost efectual in service Suzuki la un pret superrr! Priviti cu atentie farurile fata,ornamentele din inox,sunt superbe.Am si grilele de inox dar nu se potrivesc la mine.Poate se potriveste la un coleg de pe forum?
P.S Astept "reclamatii"
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline enicky

« Răspuns #115 : 11.Apr.2018, 05:01:31 p.m. »
  :good: ai "nichelat-o" frumos ! I-ai pus si bandouri(ca ale mele), ii sta bine. A mea este cool nu stiu cum e grila-fata, daca merge. Interesanta(am vazut-o si eu pe Alli) "masca" pt bord. Are vreu sistem de prindere, nu aluneca oare ?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline chriss

« Răspuns #116 : 11.Apr.2018, 06:20:02 p.m. »
da, am vazut bandourile tale si mi-am luat si eu,multumesc pt info!
masca are sistem de prindere ,am vazut la mine cand au dat-o jos cei de la service, se da jos fff usor, are 3 suruburi plastic si 3  normale, grilele sunt prinse in cleme.La passion ma refer.
pozez azi grilele si le postez.
cred ca pe ale mele le colantez ,ce zici?

ps am uitat sa spun ca am dat masina cu polish ceramica,merita,am ales pachetul cu 220 euro.facuta la un profesionist.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline steph

« Răspuns #117 : 11.Apr.2018, 07:26:09 p.m. »
Mie personal nu-mi place, dar nici nu ma ia de ochi. Inca :D

Vezi ca linia intre tuning si asta e foarte fina :D
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: shpeedy

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #118 : 11.Apr.2018, 08:17:30 p.m. »
P.S Astept "reclamatii"
Cand aveam Vitara, ma uitam si eu la cateva accesorii dintre cele pe care le-ai pus pe masina. Dar sunt si unele pe care eu le-as fi refuzat chiar si la pret redus  :) .
M-am uitat la poze si am dat note pentru fiecare element identificat, astfel: "1" daca mi-a placut, "0" daca mi-a fost indiferent si "-1" daca mi-a displacut.  Insumate notele mi-a cam dat "minus unu". Trebuie sa mentionez insa ca blana aia de pe bord mi-a depasit sistemul de notare si i-am dat "-2".
Nu mi-e clar din poze ce ai facut la faruri, dar daca este ce cred eu, vazut pe aliexpress, ar trebui sa mai umblu la nota. Nu in sus :( .
Parerea mea.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline enicky

« Răspuns #119 : 11.Apr.2018, 08:20:51 p.m. »
Mie personal nu-mi place, .. :D
   Nici nu trebuie ! :) Nici mie, nici altora. Poate stiti "proverbul" cu "gustul" ! :)
da, am vazut bandourile tale si mi-am luat si eu,multumesc pt info!

cred ca pe ale mele le colantez ,ce zici?

ps am uitat sa spun ca am dat masina cu polish ceramica, merita, am ales pachetul cu 220 euro.facuta l
    Avand in vedere pozitia frontala, parca nu ti-as recomanda colantarea grilei.
    Asta pentru simplul motiv ca este zona cea mai expusa vantului, prafului, pietricelelor, ploaie/zapada/gheata, ganganii , compusi chimici ridicati si aruncati de masinile din fata/contrasens, diferente de temperatura motor-atmosfera s.a. care nu-mi vin acum in minte, plus jeturile de apa de la spalatorie. Deci viata colantului ar putea sa nu fie prea lunga.
   Cu ce solutii a polishat-o? Efecte?
  P.S. La un moment dat ma gandeam ca bordul sa-l "imbrac" in piele, tot neagra(exista firme care o fac profesional), dar nu mi-a suras ideea sa-l demontez.
   A, si cu banourile ai facut o treaba ok, spun asta pt. ca pe mine cel din dreapta-spate m-a salvat de o usa indoita.

« Ultima Modificare: 11.Apr.2018, 08:33:22 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip