Autor Subiect: Volan rigid?  (Citit de 8350 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Volan rigid?
« Răspuns #20 : 25.Nov.2015, 12:50:25 p.m. »
Poate remediem cumva. Intre noi eu sunt cu susținerea moralului și tu cu solutiile tehnice, bine? Invers nu am reuși niciodată. Costurile juma-juma. Sau face cinste Suzuki pe garanție.
Putem ridica problema la service, dar ma tem ca raspunsul va fi clasicul "Asa face toate!".
Ar fi bine daca, lund ca referinta filmul, am avea confirmari de la alti Vitaristi ca nu toate face asa.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline tyamathis

« Răspuns #21 : 25.Nov.2015, 05:53:58 p.m. »
Salut,

La fel e si la mine si nu m-a deranjat niciodata. Nu consider asta un defect.

Offline georgeek

« Răspuns #22 : 25.Nov.2015, 06:20:55 p.m. »
Nu știu dacă să-l numesc defect,  nici nu am deschis topicul la probleme tehnice ci la diverse, dar pe mine încă ma deranjează.

Poate fi o problema de lubrifiere?
Azi am observat ca scaunele culisează foarte greu. Nu pot mișca scaunul pasagerului cu o mana, deși la Logan o fac după 11+ ani în care nu am uns niciodată șinele.
Ușile le-am uns a doua zi după achiziție când am observat ca vaselina incolora era f vâscoasa, sa nu zic aproape uscata.
Poate fi și la volan o asemenea problema?
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline aleksanders

« Răspuns #23 : 25.Nov.2015, 09:13:54 p.m. »
Am urmarit special cele relatate de george. Pot spune ca si a mea la virari foarte mici, masina urmeaza cursul respectiv si revenirea se intampla la virari mai mari. Pe mine nu ma deranjeaza lucrul asta - ce este drept, directia vitarei este putin mai rigida fata de megan, care imi permitea un usor balans in volan fara sa afecteze directia.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #24 : 25.Nov.2015, 09:21:34 p.m. »
Eu consider asta ca fiind un lucru bun: raspunde foarte bine la miscari.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 25.Nov.2015, 09:26:17 p.m. »
Am efectuat si eu manevra azi. La viteze mici (5-10 km/h) volanul nu revine. La viteze ceva mai mari, efectul de revenire la directia initiala este mai pregnant. Parca il "trag" rotile..
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristidav

« Răspuns #26 : 26.Nov.2015, 08:47:34 a.m. »
Am efectuat si eu manevra azi. La viteze mici (5-10 km/h) volanul nu revine. La viteze ceva mai mari, efectul de revenire la directia initiala este mai pregnant. Parca il "trag" rotile..

Confirm cele spuse de Gabineg, la fel se comporta si masina mea :)

La tine parca e efectul mai vizibil, dar cred ca se datoreaza si faptului ca directia e mult mai lina decat la SX4 noastre. A fost primul soc la test drive, servodirectia lina :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline danyepz

« Răspuns #27 : 27.Nov.2015, 12:53:39 a.m. »
La fel face si la mine ...pana sa citesc aici nici nu mi-am dat seama de acest aspect,nu m-a deranjat pana acum si nu vad sa ma deranjeze nici pe viitor.
  • Swift 1.2 2019

Offline bogdanus

« Răspuns #28 : 27.Nov.2015, 08:57:59 a.m. »
.....asa face toate sefu.Si a mea se comporta lafel,dealtfel si vechea masina care nu era suzuki tot asa facea.Nu ma pricep, dar cred ca este normal comportamentul.Pe mine nu ma deranjeaza deloc.

Offline bluegucci

« Răspuns #29 : 09.Dec.2015, 11:26:23 p.m. »
Nu vreau sa fiu mai catolic decat papa, dar teoria spune ca nu ai voie sa lasi volanul sa se invarta singur in nici o situatie :)