Suzuki - discutii TEHNICE > Imbunatatiri Jimny
Kit de înălțare
costel.u:
salutare tuturor
am o mica problema cu un jimny
l-am cumparat sh echipat cu un set de cauciucuri 255 65 15, care aratau cam aiurea si rulau cam ciudat
M-am hotarat sa le schimb dar fiind roman veritabil am facut o romaneasca , mi-am luat bf goodrich all terrain 235 75 15 care la hopuri mai mari ating in aripa,
acu m-am gandit sa rezolv problema cu un kit de inaltare de 5 cm
Voi ce credeti ? o sa mearga ?
>pexic<:
salut, da , o sa mearga dar masina va deveni si mai instabila in viraje si la drumuri inclinate.
mai ai 2 optiuni posibile:
- s-ar putea sa o rezolvi cu niste flanse distantiere la roti sau jante cu ET mai negativ decat cele actuale.
- poti taia (decupa) contra aripa (si eventual aripa) in zona in care atinge roata.
bafta!
costel.u:
deja rotile sunt mai late (235 fata de 205 cat e original) nu cred ca rezolv problema cu flanse, de decupat aripa nu prea vreau ca-i schimb tot aspectul, deci ramane doar de incercat inaltatoarele.
shpeedy:
S-ar putea ca si cu lift sa trebuiasca sa tai. Depinde si de design-ul rotilor, si de offset-ul lor...
sorrynblue:
Stie cineva unde imi pot monta un kit de inaltare de 5 cm pe o raza de 100 km de Braila? Nu stiu da am impresia ca service-urile din oras nu prea stiu despre ce le vorbesc eu. De altfel as vrea sa o dau si cu solutie deia impotriva ruginii (antifonare sau cum se zice). Trebuie sa fie pe undeva in jur cineva priceput. Mulțumiri anticipate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă