Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 179334 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #270 : 16.Iun.2016, 10:02:13 p.m. »
     Astazi mi-au sosit paravanturile.
            Un alt avantaj al paravanturilor este ca pe timp de vara poti lasa fara probleme geamurile lasate 2-3cm pentru a se aerisi in masina, astfel nu se mai creeaza acel "cuptor" insuportabil dupa cele 8ore de servici, sau cu alte ocazii cand o parchezi in soare. Sunt super : si pt. ploaie, soare, aerisire si nu in ultimul rand design.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #271 : 16.Iun.2016, 11:25:28 p.m. »
Asa e , sunt foarte practice paravanturile, chiar daca..... mai contribuie si ele cu cativa decibeli la zgomotul facut de frecarea dintre masina si aer. Eu le-am pus imediat ce am luat masina.  :happy:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline hugbear

« Răspuns #272 : 21.Iun.2016, 02:42:59 a.m. »
mai contribuie si ele cu cativa decibeli la zgomotul facut de frecarea dintre masina si aer.
Și probabil mai cresc și consumul cu 0,0001%!!! :D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Costel

« Răspuns #273 : 21.Iun.2016, 04:15:01 p.m. »
Pentru cheie (Passion: Keyless-less) stiti vreun toc, capac, husa? Sau stiti vreo solutie cheie-briceag de la un alt model Suzuki, ce poate fi adaptat?

• Peugeot

Offline Augustin Beldeanu

« Răspuns #274 : 27.Iun.2016, 09:59:19 a.m. »
Apropo de paravanturi de geam. Ma intreb daca ati gasit ceva paravanturi dar prindere exterioara as dori. Pe aliexpress exista dar mie frica de transport. Sau ceva compatibil de la alte modele de masini dar conditia sa fie prindere exterioara.
Astept sugestii si sau adrese de contact de unde le cumpar

De asemenea m-ar interesa si deflector capota ....

Stima
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline enicky

« Răspuns #275 : 27.Iun.2016, 10:28:45 a.m. »
         Iti raspund pt. ca sunt unul din  putinii cu paravanturi montate : "prindearea" este pe interior intr-adevar, dar nu afecteaza cu nimic functionarea geamului, doar probabil ca mai largeste putin chederul.
     Paravanturile  cu prindere exterioara a fost primul model lansat, le-am avut si pe Dacia 1400 si pe Nova si nu mi-as mai lua niciodata ! De ce: ele au niste cleme de Al care se muleaza pe rama geamului prin exterior, si care, cu timpul, se freaca efectiv  de rama usii, lasand prima data urma si alpoi fraca vopseaua pana ajung la metal. Nu are sens sa pui ceva(un cauciuc subtire) intre clema si rama deoarece nu mai este o prindere fixa, clema repectiva nefiind elastica. Plus ca si design-ul lasa de dorit. Dar daca ma gandesc bine, cu niste benzi de Al. late de 8-10mm, o masina de gaurit si un dispozitiv de nituit se pot adapta si astea actuale, dar nu recomnd asa ceva ! Totusi, de ce iti doresti cu prindere exterioare?!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline saureign

« Răspuns #276 : 27.Iun.2016, 05:49:47 p.m. »
ma bag si eu in seama: am avut paravanturi la masina anterioara, model heko, cu prindere sub cheder. Dupa aprox. un an, s-a largit chederul, s-a dezlipit paravantul si a inceput sa alunece, cu zgomotele aferente la inchidere-deschidere geam. Dupa cateva relipiri, am renuntat la ele. Chederul a ramas largit, s-a mai strans un pic, dar tot se vedea unde a fost prins paravantul. N-as mai pune asa ceva.
Acum, am vazut ca paravanturile "oficiale" Vitara se aplica la exterior. Oare prin lipire?
  • S-cross 1.4 6MT allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline enicky

« Răspuns #277 : 27.Iun.2016, 08:03:07 p.m. »
Acum, am vazut ca paravanturile "oficiale" Vitara se aplica la exterior. Oare prin lipire?
             Posibil prin lipire, dar cand le schimbi, ce faci, le scoti cu vopsea cu tot ? Ca se mai pot crapa, sparge. Cel din dreapta cam imi face figuri, sa le vad peste un an.

Offline Lerua07

« Răspuns #278 : 27.Iun.2016, 10:11:02 p.m. »
Eu le am puse de 9 luni si nu-mi fac figuri. Probabil ca nu l-ai montat bine.  :-?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Augustin Beldeanu

« Răspuns #279 : 28.Iun.2016, 10:28:53 a.m. »
Am avut paravanturi interioare si de-a lungul timpului a inceput sa frece geamul. Cele exterioare se prind cu banda adeziva 3M Pe ebay exista dar...   http://www.ebay.com/itm/262326634635?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

si pretul este pe masura plus ca nu am siguranta ca sosesc intregi nesparte.
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat