0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Vreau sa ridice geamurile la armare.
Am sa fac un drum si la centrul de alarme unde a montat alarma enicky, sa vad ce-mi spun si ei.
Eu mi-as cauta un alt loc de parcare ferit, unde nu se joaca copiii. Cred ca vecinii ar fi recunoscatori, iar tu ai avea mai putine griji ca ti-o calaresc/lovesc copiii.
Citat din: MBL din 27.Sep.2016, 09:08:32 p.m. Vreau sa ridice geamurile la armare. Usor offtopic - am vazut pe forumul francez ca ei au ales sa treaca comanda geamurilor (si a oglinzilor rabatabile) pe plus permanent. Asta permite sa ridici geamurile si sa rabati oglinzile si fara contact pus.
Citat din: cad din 19.Iun.2017, 10:28:59 a.m.Eu mi-as cauta un alt loc de parcare ferit, unde nu se joaca copiii. Cred ca vecinii ar fi recunoscatori, iar tu ai avea mai putine griji ca ti-o calaresc/lovesc copiii. Asta-i aiurea: a facut primarul locuri de parcare, vreo cateva zeci in parcarea aia si nu le putem folosi din cauza copiilor. Ca avem si parcuri cu locuri de joaca in cartier, dar alea nu au masini sa se poata urca pe ele...Doamne fereste sa te legi de vreun copil ca sar parintii de fund in sus ca le agresezi plozii!