Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 100733 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cmd77

Spirit 2wd cred ca nu are nici butonul Sport fata de 4wd- s-ar putea sa ii simti lipsa...

Sent from my Coolpad 7320 using Tapatalk

• suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline wolfin

poate la iarna in modul snow ca in rest nu cred.

in 2000km am folosit o singura data modul sport doar de curiozitate cc 10 min...si nu am "simtit" o schimbare ff mare. probabil si din faptul ca eu merg mai turat....dar .. asa o fi  :-?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ariciul

Cred ca n-ai apucat sa-l scoti la drum lung in afara. La depasiri vei simti nevoia, intr-a treia pe sport te simti mai in siguranta!. La fel cand ai de urcat dealuri, serpentine, pune-l pe sport ca altfel s-ar putea sa te chinui un pic. Eu si in oras il pun pe sport cand am de urcat o panta mai lunga si cu inclinatie destul de mare.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline wolfin

din cei 2000 mii 90% sunt facuti afara.

e adevarat ca primii 1000 am mers linistit dar ultimii 1000 (facuti in 5 ultimile zile ) am chinuit-o. vit maxime constructive turatii ridicate in depasiri .... (5000r/min) ....

ce vreu sa spun e ca pe mine m-a multumit modul auto pe sosea uscata (deci 2wd). e adevarat ca nu intru in depasiri cu a 5 - a dar este ff ok motorul si cv. si serpentine ace de par  :D a vazut destule pe E70.

poate am imbatranit eu  :-j

Bucurestiul e mai drept asa si mai murdar...nu ca in Iasi. apropo au terminat bulevardele??? ca ultima oara erau sparte toate

« Ultima Modificare: 07.Sep.2016, 12:05:45 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ariciul

Pai si sa nu incerci pana acum modul sport? Eu tocmai ca in afara orasului il folosesc preponderent. La urma urmei nici nu prea ai de ce si cum sa-l folosesti in aglomeratiile urbane! Ca sa-ti dai seama de diferenta trebuie sa urci aceeasi panta in cele doua moduri. Eu zic (si nu numai eu) ca pare alta masina daca folosesti sport. Dar s-ar putea sa nu simti nevoia sa-l folosesti si atunci e alta treaba. Si eu daca folosesc vitezele legale 60-100 si terenul e plat (campie) atunci nu il folosesc , nici nu-i recomandat pt ca iti creste consumul fara sa ai cine stie ce avantaj!
Cred ca enicky spunea pe undeva ca trebuie sa te inveti cu masina si sa-ti dai seama cand trebuie folosit modul sport si/sau celelalte moduri disponibile!

A, si sa nu uit, au terminat bulevardele, poti sa vii in vizita!   :)
« Ultima Modificare: 07.Sep.2016, 06:08:45 p.m. de ariciul »
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: wolfin

Offline bogdanzarnescu

Și totuși, dilema persistă, Spirit 4wd automat sau S 4wd automat? Cu cât studiez mai mult, cu atât sunt mai în ceață. Știu, cuplu mai mare la S, 20 cp în plus, dar din ce vad, consum mai mare. Conduc absolut normal, genul pe care-l înjuri în trafic că merge odios de corect. Dar parcă vrei să știi că ai cuplul ăla și cei 20 de cai, dar dacă mergi mai mult în urbe știi că nu prea ai unde să îi folosești. ... de aia dilema persistă
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline aleksanders

Iti dau un raspuns de la oamenii din service - s-ul este net superior si este o incantare, dar mai trebuie lasat jumatate de an pentru ca este un motor nou fara istoric si anduranta .... daca nu te grabesti comanda peste 3 luni s-ul pt ca oricum vine dupa alte 3 luni. Bafta.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: Ilie

Offline bogdanzarnescu

14 noiembrie dacă îl comand ... oricând dacă nu o ia altul înainte.  Am și varianta Sara Motors, termen de livrare 2025 dacă nu apare ceva neprevăzut  :D

Nu e grabă,  dar când te ia flama...
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline NicNic

S-ul este mai placut la condus. In general, senzatia ca "forjezi" masina e data de zgomotul si vibratiile din suprasolicitare. La Vitara S, daca vei pleca ceva mai repede de pe loc nu insemana ca vei "trage" de masina, ci vei simti doar ca masina se misca mai usor, ajunge mai repede la parametrii pe care ii vrei de la ea, ceva care iti da confort si siguranta.

Tendinta in domeniul auto e de a construi masini tot mai puternice, mai rapide. Deh, asta isi doresc majoritatea oamenilor ..
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline wolfin

daca ai bani pentru S si 4x4 go for it.

singura dilema pe care as fi avut-o la momentul t0 ar fi fost AT sau manuala in rest........S

Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970