Multumesc pentru urari!
Cf. solicitarilor, revin cu poze si impresii despre sistemul SHVS, vad ca acest subiect a suscitat cel mai mare interes

Motorul este f. silentios, se aude doar cand accelerez peste 2500 ture. Nu am facut o medie a consumului urban ( media o am de 4,2 l/100 km in conditiile in care merg zilnic 130 km din care 120 in extra-urban si 10 km in oras)
Sistemul de asistare electrica al propulsiei NU se aude in functionare , dar se simte cam de fiecare data cand accelerez. Exista un tip de display in bord care iti indica cand te ajuta in accelerare si cand se incarca bateria ( conditiile sunt ca masina sa ruleze, sa nu accelerezi si sa nu ai ambreiaj apasat). Nu are limitari la utilizarea frecventa in oras, tine doar de cat de incarcata e bateria Li-Ion ( precizez ca se incarca repede) . Momentan nu am informatii daca sistemului SVHS necesita operatiuni de intretinere, nici dealer-ul nu are, fiind prima masina hibrid pe care o comercializeaza. Voi incerca sa aflu detalii suplimentare, precum si perioada de garantie a acumulatorui Li-Ion.