Autor Subiect: Transalpina 2009  (Citit de 76930 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krantz

Re: Transalpina 2009
« Răspuns #280 : 23.Iul.2009, 11:34:51 a.m. »
Eu gasesc propunerea lui @khaos mai mult decat fericita. In plus, cred ca este optiunea care maximizeaza participarea.
Cei care isi pot lua liber si pot pleca de vineri, isi organizeaza traseul pana la Sebes si au restul zilei program "liber ales", vineri seara si eventual sambata dimineata sa li se alature si ceilalti participanti.
In rest, timpul alocat (cate o zi) pentru cele 2 parti ale Transalpinei este comun tuturor celorlalte opinii exprimate pe aici.

Cred ca avem destule propuneri de derulare a excursiei incat sa ne putem decide. Trebuie sa depasim cat mai curand aceasta dilema, pentru a nu degenera discutiile si pentru a nu crea resentimente.
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline miocrl

« Răspuns #281 : 23.Iul.2009, 11:35:03 a.m. »
eu ma voi tine de cuvant cu berea  :prty:

TA e de la Ranca la Sebes si trece prin Obarsie unde se intersecteaza cu soseaua Petrosani - Voineasa care e accesibil tuturor

din acest motiv s-ar putea sa fie neplacut 2 nopti in Obarsie...  multa luma

daca e asa cum scrie pe celalalt forum si se lucreaza... partea cu Obarsia - Ranca ar fi buna facuta Sambata sau Duminica

Offline krantz

« Răspuns #282 : 23.Iul.2009, 11:39:46 a.m. »
@whizzy - Obarsia Lotrului , inteleg ca este "o rascruce de drumuri"...si eu am facut traseul Petrosani-Obarsia Lotrului -Vidra acum vreo 2 ani prin octombrie cu o Solenza si drumul era mai mult decat decent. Nu mai vorbesc de peisaje.
Cat despre Transalpina inteleg ca are un traiect oarecum perpendicular pe traseul facut de mine anterior...

Offline hugbear

« Răspuns #283 : 23.Iul.2009, 11:40:07 a.m. »
Fusese doar o remarca legata de convergenta opiniilor. Dupa cum ziceam putin mai sus, nu mai am preferinte: astept, ca si ceilalti, o decizie. (desi, analizand, e evident ca preferinta maxima este pentru varianta cea mai timpurie, cele ulterioare rezultand din compromisuri...)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #284 : 23.Iul.2009, 11:44:12 a.m. »
Bun, inteleg deci ca toata lumea e fericita cu traseul care s-a conturat in cele din urma? Pentru ca daca da, atunci we have a winner! :prty:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #285 : 23.Iul.2009, 11:48:15 a.m. »
eu din ce am citit de transalpina partea cea mai grea sa zic asa are exact fix 28km :D deci cine vrea sa doarma 2 nopti la obarsie poate sa o faca foarte linistit

oricum noi vorbim de unde dormim .. dar la cat suntem chiar credeti ca o sa gasim cazare daca nu rezervam de acum 2 cabane ? una la obarsie si cealalta ranca ?

daca nu rezervam cred ca fiecare o sa-si gaseasca prin imprejurimi deci si varianta de dormit la o cabana 2 nopti mi se pare destul de corecta avand in vedere ca e o distanta destul de mica ... nu stiu .. gata ma opresc si eu cu comment-urile eu merg oricum oriunde orice s-ar decide ... ideea e ca vreau sa merg in grup deci o sa ma aliniez la grup chiar daca se decide sa dormim in sibiu o seara ....

inca ceva duminica mi s-ar parea corect sa fie zi libera .. poate unii vor sa ajunga acasa pe zi poate altii vor sa ajunga seara sau luni sau sa mai faca ceva prin zona daca tot sunt acolo asa daca se blocheaza ziua cu TA (partea x) ....

asa ... ce sa mai zic ... aa abia astept sa urc zuza pe acolo  :x

Offline miocrl

« Răspuns #286 : 23.Iul.2009, 11:53:03 a.m. »
o parte din noi se vor alipi celor cazati la pensiune si vom dormi in cort\masina

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #287 : 23.Iul.2009, 11:54:38 a.m. »
o parte din noi se vor alipi celor cazati la pensiune si vom dormi in cort\masina

o parte :)

@Khaos: eu m-am pierdut in programul nr2 .. poti sa-l centralizezi tu ? si sa faci unul ca a lui cristy ?

Offline krantz

« Răspuns #288 : 23.Iul.2009, 11:56:31 a.m. »
Tot am discutat si analizat pana acum. Din cate imi amintesc, si va rog sa ma corectati daca gresesc, avem 3 variante de desfasurare a excursiei:
1. @cristyyy2003
2. @hugbear
3. @khaos

Credeti ca ar fi mult prea greu sa ne exprimam fiecare acordul pentru una din variante?
In cazul in care sunteti de acord cu propunerea mea, putem incerca o centralizare....si eu deschid lista....

1. @cristyyy2003
2. @hugbear
3. @khaos (@krantz,

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #289 : 23.Iul.2009, 11:58:43 a.m. »
hmm.. eu clar pana acum il stiu doar pe a lui cristy :)