Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 261806 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

ieri am vb la autonet - azi am platit si ridicat pachetul - DOT 25 15 una din roata si DOT 23 15 restul - bine macar ca sunt 2 de dreapta si 2 de stanga ca si montaj  :D - ma declar multumit - ca si idee - pe una din anvelope scrie expeditorul ca fiind fabrica din ungaria si destinatar autonet - inclin sa cred ca fiecare dealer face comanda directa in ungaria
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline aleksanders

@tvs - ca sa scapi de licarire fara sa scoti compresorul din portbagaj  :D - poti schimba setarea tipului de confort la rulare - daca erai in mod eco face urat daca scade sub 2.45(parca), si il treci in modul confort unde te atentioneaza daca scade sub 2.3  :D
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline danyepz

buna ziua,

am o nelamurire...

am gasit pe un site de piese auto acest tip de senzor presiune incepand de la 148 lei.

ce nu am intele esu este "Numai împreuna cu: 95990001"

din ce am gasit pe net ar fi  https://www.autoteile-meile.de/Autoteile/HERTH-BUSS-ELPARTS/Programmier-Diagnosegeraet-Reifendruckkontrollsystem 

oare ar merge si pe Virara programat?
PS ce am mai observat ca au inceput sa aduca piese si pentru vitara 2015(ex filtru habitaclu....pacute frana ...consumabile)

Senzor sistem de control al presiunii pneuri SUZUKI VITARA (LY) 1.6, OE RENAULT 407009322R

Producator: OE RENAULT
Cod producator: 407009322R

Numai împreuna cu: 95990001
Gama frecvente [MHz]: 433
Presiune pâna la: 9
Pana la moment strangere [Nm]: 4
Articol extins/Info extins 2: cu senzor de presiune, cu senzor temperatura aer integrat, cu inel etansare, cu piulita de strangere, cu surub, cu supape
Articol extins/Info extins: cu baterie
Numarul suruburilor: 1
Masa [g]: 46
Cod articol al dispozitivului special recomandat: 95990001, 90950001

A mai incercat cineva niste senzori alcar (adica universali) si nu citeau valorile de presiune,senzorul din computer ai vedea prezenti dar nu ai putea traduce :)
  • Swift 1.2 2019

The following users thanked this post: gigel

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Off topic.
Nu vreau sa ofensez pe nimeni si nu vreau sa fiu inteles gresit.
Eu sunt mai cu educatie din secolul trecut, iar pe vremea mea doar România se scria cu î din a. La schimbarea ortografiei dupa revolutie, cu greu m-am obisnuit cu noul â. Nu pentru ca nu puteam ci pentru ca purtam in suflet o forma de protest contra acestei schimbari. Pana la urma m-am adaptat vremurilor. Doar ca acum ma dor foarte tare ochii cand vad scris "âi vazusem ân pădure ânainte de caderea ântunericului".

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline aleksanders

pentru ca la început nu se folosește forma cu "â"   :-S

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
Cred ca nu s-a sesizat ironia postarii mele.

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline aleksanders

Offline tyamathis

Dupa ce-am citit pagina asta mai bine de 3 saptamani si am facut tot felul de combinatii cu jantele originale de pe olx, cauciucuri si senzori de pe alte siteuri, am ajuns la concluzia ca setul de 3900 de la suzuki e cel mai avantajos pentru mine. Si cea mai comoda varianta in acelasi timp. Recunosc ca inca de la inceput luasem in calcul si varianta CrossClimate, cauciucuri despre care am citit numai de bine, insa am vrut sa protejez jantele de aliaj si nici n-as fi vrut sa stau cu cauciucurile de vara scoase la vanzare pana prin primavara/vara.
Dupa ce montez rotile de iarna (cred ca maine), revin cu niste pareri despre zgomot, aderenta, etc.

The following users thanked this post: bluegucci

Offline Laurentiu

Off topic.
... doar România se scria cu î din a
.... noul â. Nu pentru ca nu puteam ci pentru ca purtam in suflet o forma de protest contra acestei schimbari.
Reply la Off topic  :)

Am purtat-o si inca o voi purta, la propriu si la figurat ... pina la finish.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
Preturi pachete roti iarna New Vitara:

1. Autonet 4000 lei + montaj (60)-- telefonic
2. Radacini 3800 lei (montaj inclus).
Pe cele din urma le-am achizitionat astazi.
Am primit si antifurturile pt roti.

* Pentru cei care vor sa depoziteze rotile peste iarna: Radacini : 124 lei , 6 luni (am subscris azi).
* Si cum rotile de iarna vin cu genti tabla, ma gandesc la capace roti: cele puse pe Vitara in showroom nu-mi plac deloc (sorry no photo); cele de S-Cross mi se par ok-- pret ~150-180 lei.
Am testat daca se potriveste capacul de S-cross pe Vitara. Cei din showroom ziceau ca nu, nu e acelasi cod de piesa, bla, bla... Dar a mers pe Vitara mea. :)
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black