Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 274872 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ash

salut,

tocmai am comandat si eu anvelopele de iarna: Kleber Krisalp hp3 215/55/17 98H XL la pretul de 427 rob/buc.
am tot analizat ofertele de anvelope iarna si cautam sa fie clasa B la eficienta frinare pe suprefete umede/zapada si au fost singurele care sa intruneasca aceasta conditie plus sa fie un brand cit de cit cunoscut, nu gen Nankang sau alte no name-uri.
Mai sunt anvelope de iarna la preturi ceva sub 400 ron per buc , branduri bune ,de incredere, dar sunt cu clasa C la frinare pe umed si diferenta intre clasa B si C la frinare la 60km/h este de 6-8 m , deci la viteze mai mari diferenta este mai mare...
Sper sa fie o alegere buna , nu am mai avut Kleber pina acum pe nici o masina...dar faptul ca indicele de viteza este H spune ca sunt clar dedicate iernii.
Cineva a mai folosit ?

eu am luat asa http://www.anvelodrom.ro/nokian-wr-d3-215-60r16-95h.html . erau 397 cand le-am comandat
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline gelum

Am tot analizat și până la urmă am decis să merg pe aceleași jante, drept pentru care am cumpărat BFGoodridge G-ForceWinter2 XL 98H pe 17 la 452 lei. DOT-ul este 3517 deci sper să le folosesc fără probleme vreo 3 ani. Și eu vroiam un set complet pe 16, dar bugetul bată-l vina... Le-am luat de aici http://www.anvelopejantepromotii.ro/36753-Anvelopa-latime:215-inaltime:55-diametru:17-marca:BF-Goodrich-model:G-ForceWinter2-XL
  • Suzuki Vitara Passion 1,6 Allgrip

Offline ovidiu68

Si eu am oscilat intre Goodrich si Kleber.
Bu a alegere si Goodrich cit timp au clasa B la frinare.
  • vitara passion 2x4

Offline Meltdown

Am facut si eu prima investitie dupa ce mi-am luat masina si mi-am luat roti de iarna:
- jante otel pe 16 de la colegul jante.otel, o persoana foarte serioasa si prompta - jantele au venit impachetate si inscriptionate; 800RON - 4 buc transport inclus
- senzori VDO autopieseonline24.ro - 720 RON - 4 buc transport inclus
- anvelope NOKIAN WR D3 - 95 H(DOT 2017) http://www.anvelodrom.ro - 1588 transport inclus
TOTAL: 3108

Am comandat și eu cauciucurile nokian și senzorii de presiune.
Am folosit linkurile colegului pentru achiziție.

Jantele de tablă le voi lua de lua de la colegul @jante.otel
Am mai comandat de la el și am fost mulțumit.
Dar asta după salariu. Săptămâna următoare.

Nu știu dacă să le montez până weekendul următor sau să mai aștept.

Recomandări de vulcanizare prin Militari care să facă treabă bună, senzori de presiune și chestii de genul?
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

The following users thanked this post: jante.otel

Offline wolfin

Autosoft. Partea proasta e ca cer bani si pt montat valve (vreo 30 lei bucata). Poti sa le pui tu fara sa le strangi si vb cu baiatul de acolo se finalizeze lucrarea ....

Acum cum doresti...cu garantie montaj sau nu
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Meltdown

@wolfin

Ma gandeam si eu la Autosoft.

Desi la un moment dat am fost la ei si am dat de cineva incompetent. Nu mi-a gasit un surub infipt in roata.
Alta data am dat de cineva foarte ok la geometrie.

Partea asta cu 30 de lei valva este cam nasoala. Se aduna costurile.
Macar sa le faca bine.

Le-as face acum inante sa inceapa nebunia cu montajele.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline pelerinul

Recomandări de vulcanizare prin Militari care să facă treabă bună, senzori de presiune și chestii de genul?

Pe Uverturii, chiar aproape de Lidl. Preturi OK, acolo mi-am montat rotile de iarna cu senzori cu tot.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 benzina 4wd, alb

The following users thanked this post: duculetu

Offline Utilizator_Anonim

De ce montati rotile de iarna la peste 10 grade? Nu inteleg graba, e septembrie si nu se anunta ninsori
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ...

Eu prefer sa merg in octombrie si mai la schimbul de anvelope, ca sa evit aglomeratia, dar si pentru ca aici intre lunile 09-04 e chiar rece noaptea si dimineata. Chiar daca ziua ajung temperaturile la 15-18 grade toamna/primavara. Si mai rulez si anvelopele de iarna, ca cele de vara vad mult mai multi km.

Offline pelerinul

Poate era mai bine sa zic "asamblat" rotile de iarna. Ca de montat, mi le pun singur la masina. Le tin la un prieten, le pun pe masina la el in curte.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 benzina 4wd, alb