Autor Subiect: Performanta 4x4 Noua Vitara  (Citit de 53789 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ambmihai

Re: Performanta 4x4 Noua Vitara
« Răspuns #160 : 09.Sep.2017, 11:31:58 a.m. »
Suzuki Vitara: small 4x4 possesses impressive off-road ability
https://www.irishtimes.com/life-and-style/motors/42-suzuki-vitara-small-4x4-possesses-impressive-off-road-ability-1.2885301

If the Land Cruiser represents the pinnacle of the big 4x4 (and certainly its apogee of reliability) then the Suzuki Vitara is roughly the same, but much smaller and more affordable.
The Vitara name has been around, of course, for three decades now, but this version brings the brand bang up to date.
With prices kicking off from €19,000, it’s pretty affordable but it has more cabin and slightly more boot space than most compact crossover rivals.
It also has more off-road ability than most, at least if you spec it up with optional four-wheel drive.

discutia este despre afimatia mea referitor la capabilitati offroad.
astia zic ca le are !!!
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #161 : 09.Sep.2017, 11:38:03 a.m. »
Da , soft offroad, cu limitari la gropi/sleauri ca da cu burta.
Sistemul 4x4 e ok, l-am testat pe nisip si namol cu iarba.
Atata timp cat nu ramaii suspendat e ok, dar pentru offroad adevarat iti mai trebuie cateva lucruri ( blocanti, reductor si eventual troliu, ca sa nu zic de garda- altfel cu mama tractiunii integrale esti ca gandacul pe spate)
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: GoneFishing

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #162 : 09.Sep.2017, 11:40:27 a.m. »
Si un coleg de calatorie echipat cu un Nissan Patrol, Toyota Hilux sau Suzuki Jimny...  :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, GoneFishing

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #163 : 09.Sep.2017, 11:50:53 a.m. »
Noua Vitara nu a fost niciodata promovata ca fiind un off-road-er, pentru asta Suzuki au Jimny. Toti cei care au scris despre ea au scris ca este un SUV compact cu capabilitati off-road. Eu unul am cumparat-o pentru ca daca vreau sa ies de pe sosea pana la malul unui lac, am nevoie de capabilitatea asta, nu de un veritabil off-road.
Eu sincer am fost convins nu de articole (care oricum au plasat-o in fata concurentei - de fapt asa am si descoperit-o, habar nu aveam de ea cand am inceput sa imi caut o masina) ci de filmele facute cu noua Vitara in off-road - nisip. noroi etc - puse de rusi pe Youtube. Banuiesc ca inca nu ati incercat masina cum o fac aia.
Cred ca acest pasaj dintr-un articol din Top Gear spune totul:
"Though while it has a hill descent control system and a harder cored ‘Lock’ mode, Suzuki describes the Vitara as an ‘on road vehicle with all-road capability’ rather than a full-bore mud-plugger. It’s designed to keep you moving on slippy surfaces, not drag you up mountains or through rivers."
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: GoneFishing

« Răspuns #164 : 09.Sep.2017, 11:57:38 a.m. »
Corect, din aceleasi motive am luat si eu scross-ul, sa car caiacul de 5 ori pe an pe malul baltii, in rest asfalt.

Offline ambmihai

« Răspuns #165 : 09.Sep.2017, 12:37:46 p.m. »
exact,asta am spus si eu..ca este un 4x4 cu care poti sa iesi in decor-cat de mult,asta, depinde de propietar.
nu am sustinut decat ca are capabilitati offroad si nu ca este un offroader(am venit cu opinii valide din diverse colturi ale lumii).
suzuki germania spune chiar ca se descurca la fel de bine offroad ca si pe asfalt in oras.
site brazilia da unghiurile si garda ca valide pt.offroad....etc...etc.
ca probabil foarte multi din colegii de forum sunt multumit de achizitie si sper sa ma bucur cat mai mult de ce-mi poate oferi vitara.
cam atat..scuze daca v-am stresat.
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline enicky

« Răspuns #166 : 09.Sep.2017, 02:33:40 p.m. »
   La fel am sustinut si eu, dar din fericire tu ai fost mai explicit ca mine venind  si cu probe in acest sens. Si eu mi-am dorit sa merg la un pescuit fara sa-mi fie teama  ca nu voi mai iesi cu masina de pe malul baltii. :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ambmihai

« Răspuns #167 : 09.Sep.2017, 03:45:09 p.m. »
pai vad ca suntem cu totii de acord, noile vitara si sx4 au o tractiune integrala buna pentru o utilizare normala, nu extrema.
Eu sa duc caiacul la balta sau pe malul marii, tu pentru pescuit si pentru toata lumea cand nu da primaria zapada pe stradute sau la munte spre partie.
Pentru miriste sau vaduri adanci exista Jimny

The following users thanked this post: enicky

Offline mariusl82

« Răspuns #168 : 09.Sep.2017, 05:23:24 p.m. »
Bine punctat !
O bestie mai domesticita ,dar totusi o bestie.
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

The following users thanked this post: ambmihai

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #169 : 09.Sep.2017, 07:56:40 p.m. »
Am avut un Peugeot 307, am patit exact asta, n-am putut ajunge impreuna cu ceilalti prieteni pe malul Dunarii caci era un sant mic la marginea drumului. 20 cm de groapa au fost de ajuns sa ma trimita pe jos jumate de km cu tot calabalacul...De atunci am stiut cum va fi noua mea masina...a durat cam mult ce e drept...
« Ultima Modificare: 09.Sep.2017, 08:14:36 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma