Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 92875 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14704
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #240 : 25.Mar.2016, 05:24:33 p.m. »
Viena ...  :-))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline marcone

« Răspuns #241 : 29.Mai.2016, 03:03:09 p.m. »
9 luni asteptare in India pentru Vitara Brezza. Ungurii sunt invidiosi :)
http://indianautosblog.com/2016/05/maruti-vitara-brezza-waiting-period-233505

Offline jupanul1

« Răspuns #242 : 19.Iul.2016, 11:55:54 p.m. »
Din știința/experiența voastră, cât a durat de la "ieșirea din fabricație" până la livrarea propriu-zisă? Mulțumesc!

Sent from my iPad using Tapatalk
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Lerua07

« Răspuns #243 : 20.Iul.2016, 12:31:22 a.m. »
La mine a durat 3 saptamani !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: jupanul1

Offline jupanul1

« Răspuns #244 : 20.Iul.2016, 09:08:02 a.m. »
Eu am un estimat de 2 săptămâni... deci să mă bucur! Dom'le, parcă stă timpu-n loc, așa de greu e!

Offline Lerua07

« Răspuns #245 : 20.Iul.2016, 10:53:49 a.m. »
Asa este, e grea rau asteptarea, pana vine.... jucaria ! :)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

« Răspuns #246 : 20.Iul.2016, 12:47:19 p.m. »
    Nu vreau sa creez invidii, dar am  impresia ca sunt printre putinii pe care l-a asteptat masina in show-room ! probabil si pentru ca a fost Cool, era ocolita, si isi cauta stapan ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dan T

« Răspuns #247 : 20.Iul.2016, 01:56:04 p.m. »
Greseala cea mai mare este legata de alegerea vanzatorului. Nu conteaza din ce colt al tarii este. Service-ul Suzuki local sau cel mai propiat va efectua operatiile de intretinere in garantie si post garantie indiferent de la care dealer a fost achizitionata masina.
Eu am verificat  stocul online http://www.suzuki.ro/autoturisme/modele/info-stoc/s-mg10/  am ales masina si am avut-o in 3 zile.
Sute de zile de asteptare... sa imi fie cu iertare dar...  :-t mai gandim nitel????
  • Vitara 1.6 Passion ALLGRIP

Offline Cosmin09

« Răspuns #248 : 20.Iul.2016, 02:45:40 p.m. »
Sute de zile de asteptare... sa imi fie cu iertare dar...  :-t mai gandim nitel????

Timpul de asteptare depinde si de ce iti doresti si cand iti doresti. Spre exemplu, eu am dat comanda anul trecut pe 24.08.2015 pt ca ce imi doream eu nu era pe stoc, adica o Vitara Turquoise cu plafon negru, Luxus, 1.6 benzina, cutie automata. Si termenul dat de reparator pt intrarea in fabricatie era undeva in octombrie, urmand ca masina sa o primesc pana la inceputul lui noiembrie. Termenul era asa de lung pt ca erau foarte multe comenzi iar fabrica era inchisa in luna august pt revizie si deci, toate comenzile de dinaintea sistarii productiei si din luna august au fost mutate in septembrie si octombrie.

Pana la urma, eu am schimbat comanda in septembrie imediat ce s-a lansat la Frankfurt versiunea Vitara S, a carei data de fabricatie, desi era inaintea Vitarei comandate initial, mi-a fost livrata abia in 18.11.2015 (din cauza unor probleme de fabricatie - ceea ce mi s-a comunicat).

Asadar, daca doream cel mult Spirit, daca doream cutie manuala, daca doream o singura culoare...nu aveam de asteptat pt ca la vremea respectiva, august 2015 - cand m-am decis eu sa cumpar Vitara, gaseam pe stoc undeva prin tara.... Dar pot spune, ca in cazul meu, desi asteptarea a fost lunga si grea (3 luni de la semnarea contractului initial si a platii avansului), a meritat din plin :)
« Ultima Modificare: 20.Iul.2016, 02:52:42 p.m. de Cosmin09 »
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline jupanul1

« Răspuns #249 : 20.Iul.2016, 02:46:59 p.m. »
Nu cred că poate fi vorba de vreo greșeală în alegerea vânzătorului. Stocul on-line de pe site-ul Suzuki este cumva ... informativ. Iar treaba asta am verificat-o personal în perioada de prospecțiuni în vederea achiziției.

În cazul meu, de exemplu, prefer să aștept mai mult pentru că am primit o ofertă... de nerefuzat.

The following users thanked this post: mpamfil