Nu sunt ca cele de la Lidl. Pe logan am cumparat de la Lidl. Acelea, deoarece partea exterioara din plastic o au mai bagata in interior, ma refer la buza de prindere sunt compatibile cu modelul de bari longitudinale care au spatiu (gaura) intre bara si plafon. Da in 2014 au fost 120 de lei. Acuma nu am mai gasit pe piata. Modelul acesta, adica cel care se potriveste la noi la Suzuki Vitara este compatibil cu barile transmversale pentru bari longitudinale tip sina, ca la Opel Astra H.
Cautand acuma, nu am gasit decat la
www.dotariauto.ro la pretul de 220 de lei. Nu discut de cele Thule care costa prea mult pentru acestlucru.
Le voi lasa pe masina ca nu stau sa le dau jos mereu....de lene...sau cine stie, avand in vedere experienta cu cele puse pe logan pe care ieri nu am putut sa le demontez deoarece nu am reusit sa bag cheia....poate le voi demonta.
problema cea mare este portbagajul Modula Ciao de 430 de litri care are 178 cm lungime, si care inca stau sa vad daca il voi lasa montat pe masina sau nu. Ideea este ca in apartament nu am unde sa il depozitez...si atunci ar trebui sa il duc la tatal meu in boxa in alta zona....
Dpdv al consumului, avand in vedere ca mai mult adica 90 % frec masina prin Bucuresti, nu cred ca voi avea vreo diferenta
DECI...barile de la Lidl erau marca Menabo pentru bari longitudinale cu spatiu fata de plafon, gen Logan MCV, Sandero, etc.... ca in poza de mai jos, adica in laterala exterioara are o buza de prindere dedesupt iar in laterala interioara este dreapta. Cele pentru a le noastre au in ambele laterale margini ca sa intre in sina. Menabo mai face un model asemanator cu al nostru numit Menabo Pic-up...dar nu se regaseste pe stoc
Singurele bari SIGURE dpdv al potrivirii le au acesti baieti...
http://www.dotariauto.ro/pieseanvelopeaccesorii/eshop/0/0/5/2-Bare-Transversale-Aluminiu