0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Cumpara scuturile direct de pe site de la Odorhei sau Emag, si le montezi la orice mecanic! Asa am facut. 50 de ron montajul scuturilor. Era un amic, dar nu cred ca dai cu mult peste la orice atelier. Rampa sa fie si niste chei, se monteaza foarte usor! Si nu mi-au spus nimic, la nicio revizie! Doar doamna de la vanzari, cu care ma inteleg in continuare foarte bine (singura din reprezentanta, de altfel), mi-a spus sa desfac si samai curat din cand in cand, scutul de la diferential, ca se strange mizerie.
A zis ca a luat foc o vitara diesel pe canicula si au zis ca de la scutul metalic ar fi fost. Din septembrie 2020 suzuki romania le a zis sa nu mai recomande scuturi metalice si daca da pe propria raspundere a clientului. Nu exista scut metalic original ci numai aftermaket valabil la toate marcile auto. Momentan mai vad ce si cum. De asemenea , o cunostinta si a cumparat un Quashqai si a vrut sa monteze scut metalic. La fel i au spus ca nu recomanda si ca oricum cel de plastic nu este dintr un plastic obisnuit ci special / tratat sa reziste Si a facut efectul explicatia asta penibila ca nu si a mai montat metalic.
Si eu tot de la ei am luat scutul la fostul SX4.