Autor Subiect: Scut metalic motor-diferential  (Citit de 134796 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline berila_mz

Re: Scut metalic motor-diferential
« Răspuns #600 : 14.Mai.2018, 05:53:16 p.m. »
Ma ajuta si pe mine cineva cu dimensiunile celor doua distantiere ce se monteaza in partea din fata a scutului?

Am pierdut pungulita cu accesorii mutand coletul dintr-o masina in alta pana m-am decis sa il montez.
  • Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline enicky

« Răspuns #601 : 15.Mai.2018, 01:02:24 a.m. »
   Pana se baga cineva sub masina, mai bine suni la producator.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #602 : 29.Mai.2018, 03:32:40 p.m. »
in caz ca mai exista persoane care stau pe ganduri daca sa investeasca in scut sau nu...LUATI-VA!
in weekend am fost cel mai fericit om ca am decis sa achizitionez scuturile...vreo 6-7 lovituri a primit in aprox 9 km de drum forestier....in afara de niste noroi, nu vad urme pe el...posibil sa apara si mici zgarieturi maine cand o sa spal masina...dar in rest n-are nimic...si oricat de grijuliu am fost cu masina, "busiturile" in scut s-au auzit destul de urat
  • Suzuki Vitara S

Offline toma

« Răspuns #603 : 29.Mai.2018, 03:35:45 p.m. »
Daca nu au ramas urme vizibile pe scut (indoituri etc) oare ai fi stricat ceva in lipsa acestuia?  :-?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Ruhestand

« Răspuns #604 : 29.Mai.2018, 03:48:13 p.m. »
...nu stiu. dar ma bucur nespus ca n-am apucat sa aflu :)
oricum, zgomotul produs la impact a fost destul de neplacut pentru o masina de 1 luna :D
  • Suzuki Vitara S

Offline enicky

« Răspuns #605 : 30.Mai.2018, 12:14:47 a.m. »
.....oare ai fi stricat ceva in lipsa acestuia?  :-?
   Cred ca intrebarea este retorica ! Din  "vreo 6-7 lovituri" se gasea una "punct ochit, punct lovit". :)
...oricum, zgomotul produs la impact a fost destul de neplacut pentru o masina de 1 luna :D
   Ei, s-a "calit" si ea. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #606 : 30.Mai.2018, 02:02:58 a.m. »
Nu-i retorica... sunt curios daca o lovitura care nu lasa semne vizibile in scut (nu-l deformeaza sau zgarie adanc) ar putea sparge baia de ulei.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Ruhestand

« Răspuns #607 : 30.Mai.2018, 10:06:08 a.m. »
@enicky s-a calit si ea si eu :) primele 3 lovituri mi-au ajuns direct in inima...apoi m-am obisnuit si m-am gandit ca d'asta e scutul...sa incaseze

@toma nu e musai sa sparga baia...fiind tabla mai subtire, se poate indoi. am patit la masina anterioara (hyundai i10) sa se strambe baia fix pe margine si din cauza asta n-au mai reusit cei din service s-o etanseizeze din 3 incercari...ceda lipeala dupa cateva zile...soluitia finala a fost inlocuirea baii
  • Suzuki Vitara S

The following users thanked this post: toma

Offline jante.otel

« Răspuns #608 : 07.Iun.2018, 12:09:47 a.m. »
Primele "accesorii" in care am investit dupa ce mi-am luat masina au fost: carlig, scuturi si rezerva. Cu exceptia ultimei (rezerva) toate si-au scos banii.
Depinde si de planul de calatorie al fiecaruia ca daca vrei sa te dai cu Suzuka doar prin Bucuresti, atunci n-a trebui sa ai nevoi de scuturi (sau ma-nsel?).
M-ati facut curios sa vad si eu ce urme am pe scut ca am luat niste pietroaie tapene zilele trecute (m-au lovit si-n suflet cand au plesnit pe sub masina).
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline Ruhestand

« Răspuns #609 : 07.Iun.2018, 12:24:04 a.m. »
Scutul meu avea niste urme, dar de noroi. O sa ma uit si eu de curiozitate sa vad daca a ramas ceva dupa spalarea masinii.
putin off: In ceea ce priveste rezerva, a fost prima la care m-am gandit pentru ca "am suferit" ditamai galma pe autostrada in Grecia. Fara rezerva eram mort. Prima vulcanizare care sa aiba si anvelope de vanzare am gasit-o abia dupa 50km. 
  • Suzuki Vitara S