Autor Subiect: Bere - ce bere va place  (Citit de 137623 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Bere - ce bere va place
« Răspuns #600 : 27.Mai.2018, 09:24:32 p.m. »
Se găsește și la București. Deși e cam expensivă (cel puțin după standardele mele - 10 lei sticla de 330ml) pentru... calitatea oferită! Dar, mai mult ca sigur nu mă pricep eu.

Asta e, o să rămân la weißbier...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #601 : 27.Mai.2018, 09:27:34 p.m. »
Ni contează,  rece să fie.  :)

Offline jupanul1

« Răspuns #602 : 27.Mai.2018, 09:33:47 p.m. »
Da... rece să fie! Cred că eu mi-s prea de la țară pentru astea artizanale, că am mai încercat și nu mi-a plăcut în mod special... :dknw:

Offline ariciul

« Răspuns #603 : 27.Mai.2018, 10:42:54 p.m. »
Asta n-o mai inteleg. La voi e 10 la noi acasa e 10.90  iar la poarta fabricii (unde din pacate n-am fost inca) ar fi 8 lei. As fi zis ca in urma transportului ar putea fi mai mult decat aici. In restaurante nici nu mai vorbesc!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline jupanul1

« Răspuns #604 : 28.Mai.2018, 06:59:37 a.m. »
Ei, tot vreo 11 lei e și aici. Nu am băgat de seamă câți bani sunt peste 10 lei, că dacă are prețul două cifre la partea întreagă... nici că mă mai interesează detaliile.

Eu le-am luat pe cele două la sub 4 lei/buc. Că altfel nici nu mă atingeam de ele - sunt #sarak, aia e!

Sent from my iPhone using Tapatalk

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #605 : 28.Mai.2018, 07:09:26 a.m. »
De acord cu @jupanul1:
1. Decat sa iau o o bere cu pretul de 2 digits, mai bine mai scurm in portofel si iau un vin.
2. Nu beau bere la "tap" (330 ml), pentru că trebuie să beau doua ca sa-mi ajunga pe toate măsele.
3. Pretul maxim pe care sunt sunt dispus sa-l plătesc pentru o bere in market este 4 lei, cu excepția unui Guinness, cu care ma mai răsfăț de câteva ori pe an.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ariciul

« Răspuns #606 : 28.Mai.2018, 08:51:19 a.m. »
Jupane hai ca m-ai facut curios! Unde ai gasit tu sub 4 lei asa ceva? Era contrafacuta!  :D
Glumesc desigur, dar mirarea mea ramane.

Gabi:

1. Vin la 11 lei nu beau! Si eu sunt sarac ( sarac cu Vitara?  :-/  ) dar incerc sa ma respect si nu mai beau orice posirca. Vinul e oricum preferat in anotimpul rece dar vara berea e la putere!
2. Nu prea ajung la terase asa ca tapul "sare" din discutie. Ramane doar Capra Noastra!  :D
3. Faceam si eu odata asta dar am observat ca producatorii isi bat joc de noi, apoi am citit si articole care demonstrau asta. Vara se pare ca scurteaza timpul de fermentare cu tot felul de substante ca sa poata produce mai mult. Ideea e ca mi-am dat seama ca berea cu productie mare nu are mereu aceeasi calitate si nu o data dupa ce luam doua guri imi venea sa o arunc la chiuveta!
Asa ca am schimbat foaia si iau fie Capra Noastra, Zaganu, Nemteana,Sara sau o Guinness cum spuneai tu (tot din cand in cand). Mai bine beau mai putina si buna decat multa si rea!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline jupanul1

« Răspuns #607 : 28.Mai.2018, 09:03:12 a.m. »
Am găsit la 3 lei și ceva (de-aia am și luat-o) în Kaufland, la raionul de reduceri. Că expira curând! Plus că citisem aci pe forum despre și vream să testez ce și cum...

Din toate alea enumerate de tine, cel mai mult mi-a plăcut Paulaner. Și Hacker-Pschorr. Și Edelweiss, ocazional.
Referitor la vin, eu sunt de părere că tot ce e sub 10 EUR (echivalent în lei, evident) sticla nu merită. Cu mici excepții. De-aia nici nu cumpăr prea des.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #608 : 28.Mai.2018, 09:16:19 a.m. »
1. Vin la 11 lei nu beau! Si eu sunt sarac ( sarac cu Vitara?  :-/  ) dar incerc sa ma respect si nu mai beau orice posirca. Vinul e oricum preferat in anotimpul rece dar vara berea e la putere!
2. Nu prea ajung la terase asa ca tapul "sare" din discutie. Ramane doar Capra Noastra!  :D

Off-topic:Nici eu nu beau vin de 11 lei/0,75 l din comert, ci de 5 lei/l de la "crama soacrei" descrisa pe topicul de resort. Limita minima pentru pretul vinului din comert este 20 lei.
On-topic: Cand am zis tap, m-am referit la cantitate, nu la servirea in "halbuta" caragealiana... :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #609 : 28.Mai.2018, 08:08:53 p.m. »
In seara asta am comis o aroganta...

Prima victima - Hobglobin. Interesanta, dar nu deosebita...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci