Autor Subiect: Plec in vacanta...pe ce site sa-mi rezerv hotelul?  (Citit de 4895 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Offline Leutz

Re: Plec in vacanta...pe ce site sa-mi rezerv hotelul?
« Răspuns #11 : 04.Feb.2015, 09:00:39 a.m. »
'airbnb' am folosit eu de cateva ori, cu mare success  :good:. Uitasem de el.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Sergiu_

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Chisinau
« Răspuns #12 : 25.Aug.2016, 06:38:17 p.m. »
Pentru cazare in Chisinau va recomand sa folositi www.MoldovaRent.com
  • Hyundai

Offline katasory

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 25.Aug.2016, 08:47:35 p.m. »
Buna seara!
Noi am folosit de trei ori www.housetrip.com ( pt. Barcelona, Roma si Lisabona). Nu am avut surprize neplacute. Chiar am fost surprins ca incercand des sa caut o cazare pt Roma care sa corespunda criteriilor tuturor ( o gasca de 6 persoane) am fost contatat de un reprezentant de al lor , care mi-a vorbit in limba romana, dar cu accent de Italia. Plata se face safe. Chiar au si o politica de fidelizare la 10 nopti. Pe www.housetrip.com se inchireaza  case/apartamente si pozele corespund  realitatii. Veti regasi si feedback-ul celor care au stat la proprietatae respectiva.
Recomand!!!
  • suzuki vitara spirit allgrip MT (ORANGE - BLACK)

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #14 : 25.Aug.2016, 10:06:58 p.m. »
Folosesc booking.com de vreo 7 ani. Am facut rezervari atat in tara cat si in strainatate, in vreo 7 tari. N-am avut nici o problema pana acum. Poti seta cautarea dupa mai multe puncte de interes.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline zongor

« Răspuns #15 : 26.Aug.2016, 10:44:49 a.m. »
Booking.com, fara discutie.
Sigur, pentru ca booking taxeaza hotelurile cu 15-20% este foarte posibil sa gasesti camerele la pret mai bun contactand direct hotelul. Dar, ca sa zic asa, si Genius Travel era o agentie foarte buna pana n-a mai fost. Booking iti ofera siguranta rezervarii, de asta si eu il folosesc din 2010 pentru toate rezervarile.

Offline Andreea Daniel

« Răspuns #16 : 26.Aug.2016, 10:59:33 a.m. »
Si eu tot booking.com folosesc si am inchiriat un apartament langa Vatican, anul trecut. A fost super ok.

In schimb pt RO, l-am folosit 1 singura data si din pacate m-a dezamagit "profesionalismul romanesc (unguresc)". Avea poze super mega extra cool, iar cand am ajuns era cu totul altceva. Pt ro ma bazez pe site-uri locale sau prieteni care au mai fost la anumite pensiuni.

Vacanta placuta!
  • Vitara 1.6l Spirit/MT & Fiat Albea 1.2l Benz