Autor Subiect: Dotari, echipamente, accesorii S-Cross  (Citit de 27706 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Dotari, echipamente, accesorii S-Cross
« Răspuns #20 : 03.Oct.2014, 10:53:33 p.m. »
Nu omorati mesagerul.  :pardon:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #21 : 03.Oct.2014, 11:01:43 p.m. »
In alta ordine de idei, am vazut ca S-Cross are, spre deosebire de clasicul SX4, mod auto si la urcarea geamului soferului nu doar la coborare.   :) In plus, exista un fel de senzor, nu stiu exact cum se numeste aceasta dotare, care atunci cand inchizi geamul soferului si ti-ai uitat mana scoada pe geam, coboara imediat geamul. Sa nu-ti strivesti degetele ca berbecul, de unul singur. Nu am testat daca e la toate geamurile, dar ma gandesc ca nu, ca mod auto exista doar la geamul soferului.

Offline Silfax

« Răspuns #22 : 04.Oct.2014, 11:37:09 p.m. »
Citind cele de mai sus,  m-am gândit că ar trebui să existe un avertisment pentru restul pasagerilor din S-Cross: "Dacă nu vă aflați pe scaunul șoferului,  aveți grijă la degete când închideți geamurile" :)
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Silfax

« Răspuns #23 : 10.Oct.2014, 08:49:19 a.m. »
Mi-am luat acum 2 saptamani bare transversale in vederea montarii unui suport de bicicleta, dar am o dilema... barele sunt curbate. Oare va trebui sa compensez inclinarea suportului?
Din ce vad in poza de mai jos, nu ar trebui sa imi fac griji. A mai pus cineva bicla pe S-Cross?

Offline shpeedy

« Răspuns #24 : 10.Oct.2014, 09:22:36 a.m. »
Intreb si eu: Care bare sunt curbate ? Alea transversale ? Sunt curbate ca profil ? In partea de sus (poate si in cea de jos) nu au si o protectie de cauciuc pe care fac contact-ul roof-box-ul sau - in cazul de fata - suportii de bicla ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Silfax

« Răspuns #25 : 11.Oct.2014, 01:22:26 a.m. »
De cele transversale discutam. Au o usoara curbura si azi dupa ce le-am montat, in afara de faptul ca urmeaza curbura cupolei, la o distanta respectabila, nu am gasit si o alta justificare. Clar mergeau si drepte.

Offline Silfax

« Răspuns #26 : 11.Oct.2014, 05:02:02 p.m. »
Am testat azi barele și suportul. Sunt ok.

Offline Silfax

« Răspuns #27 : 11.Oct.2014, 05:08:08 p.m. »
Și tot la capitolul accesorii, am găsit o husă de volan cu care am rezolvat problema volanului subțire.

Offline bogogica

« Răspuns #28 : 11.Oct.2014, 08:26:10 p.m. »
... Au o usoara curbura .... nu am gasit si o alta justificare. ...
Ma gandesc ca acea curbura are rol de ramfortare, de preluare a greutatii si transmitere a acestea in barele longitudinale, eliminand astfel riscul de indoire spre plafonul masinii.

Offline Silfax

« Răspuns #29 : 20.Oct.2014, 08:50:04 a.m. »
Cautand azi cu totul altceva, am dat peste acest Car DVD Player. Nu ma bate asa de tare un gand, dar am zis ca e bine de stiut.