În sensul ca dacă ai nevoie de senzori înseamnă că pe lângă anvelope cumperi și jante, eventual de aliaj, deci oricum o gălăgie de bani. Dacă cumperi doar anvelope nu ai nevoie de senzori noi.
Din cate imi amintesc parca cineva spunea ca daca pastrezi jantele de aliaj si achimbi cauciucurile la fiecare sezon se pot strica senzorii...pana la urma cum este?
Ca deja ma gandesc la sezonul rece si am 2 variante
Sa trec pe iante de 16 ( de aliaj ca sincer o sa arate rau masina cu capace sau cu jante negre de tabla) si sa iau si senzori de presiune o distractie de minim 3500 ron (am gasit 4 buc michelin a4 second hand la 1000 ron dot 2012 si foarte putin rulate) 1300 ron niste jante de aliaj torque ( no name,am avut pe swift si in 35000 de km au mers excelent fara strambaturi sau vibratii in volan la viteza)
Varianta 2 sa dau jos anvelopele de vara de pe jantele de 17 si sa montez de iarna...cost 1300 minim pe ceva low cost dar cu rewiev-uri bune sau 2200 ron cu Michelin Alpin A 5
Tot am mentionat micheln pt ca pe swift am avut alpin a4 luate second dar cu rulaj sub 7000 de km si au mers excelent iarna, din vina mea am taiat unul si a trebuit sa achizitionez unul nou iar la uzura cele second erau doar cu 0.5 mm mai putina carne