Autor Subiect: New Swift  (Citit de 96669 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Re: New Swift
« Răspuns #100 : 12.Oct.2011, 11:23:17 a.m. »
GLX-ul este o alegere rationala. Iar Swiftul este o masinuta foarte potrivita pentru o femeie.Nu am vazut femeie sa nu se indragosteasca de Suzie dupa ce a condus-o. E scurta si usoara, iar faptul ca rotile sunt efectiv sub spoilere te scapa de o gramada de probleme la viraje si parcari.
Motorul este senzational, tehnic vorbind.Nu trebuie sa iti fie frica de un drum, daca nu te pricepi la masini.Daca i-ai dat benzina si e facut service-ul poti sa mergi cu ea pana la capatul lumii. Pe deasupra, poti sa scoti un consum decent de 6 litri la drum....dar in cazul in care un bou se incapataneaza in trafic sa nu te lase sa il depasesti ai asa resurse nebanuite in motor incat poti sa il depasesti si pe el si pe ala din fata lui dintr-un sut.
Si nu in ultimul rand, bancheta din spate se da jos cu viteza luminii....si un frigider intra fara probleme in masina, cu haionul inchis.
Spoilerul fata si spate este confectionat dintr-un material atat de moale, incat daca intri usor intr-un stalp materialul isi revine si nu necesita reparatii.(doar niste urme sterse iti raman pe suprafata)
Daca ai posibilitatea sa iti faci service-ul in Ungaria, te va costa in jur de 150 de roni odata la 10-15000 de km sau un an...si te poti baza pe mesterii de acolo.(adica daca trebuie sa fie facuta ceva la masina te vor anunta din timp...si atunci cand zic ei, chiar tre sa o faci) .Evident si in tara sunt service-uri care sunt decente, dar la faza asta trebuie sa ceri sfatul colegilor de pe forum. Sper ca ti-am fost de ajutor.

Offline BraduV

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #101 : 24.Nov.2011, 09:32:41 p.m. »
Luna asta sper sa intru si eu in posesia unui swift 1.2 GS. Sfaturi, sugestii ? :) E prima mea masina si am carnetul de 6 luni, aprox 4000km condusi pe un SX4.

Online hugbear

« Răspuns #102 : 24.Nov.2011, 10:03:44 p.m. »
Pai atunci sfatul evident ar fi: ia-ti un SX4!!!  >:)

Hai, nu dati cu pietre... :D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #103 : 24.Nov.2011, 10:13:44 p.m. »
Felicitari! Sfatul meu daca tot cumperi masina pune si aparatorile de noroi din cauciuc, eventual negociaza si scoatele ca discount.

Parere personala .. daca ar fi sa dau timpul inapoi as alege SX4
 :D

Offline BraduV

• Newbie
  • *
« Răspuns #104 : 24.Nov.2011, 10:24:47 p.m. »
Hehe, da, m-am gandit la SX4 insa nu e asa frumos ca Swift si e ceva mai scump. Nu am nevoie de o masina atat de potenta ... in general o sa fiu doar eu in masina.

De negociat aparatori nu cred ca mai intra ... am obtinut deja cateva reduceri :) O sa le cumpar.
« Ultima Modificare: 24.Nov.2011, 10:29:47 p.m. de BraduV »

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #105 : 25.Nov.2011, 06:15:23 a.m. »
Pai..de sfaturi in alegerea masinii nu mai ai nevoie, clar. :D
Sfatul meu ar fi,daca exista finante sa ii faci casco,pentru orice eventualitate..
In rest,benzina si bucura-te de ea ca e o masinuta foarte misto!
Te asteptam si la intalniri!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline BraduV

• Newbie
  • *
« Răspuns #106 : 26.Nov.2011, 12:51:11 a.m. »
Nici nu ma gandesc sa nu fac CASCO :)

Si eu abia astept sa ne intalnim. O sa fiu "imbracat" intr-un suzuki swift alb :P

Offline BraduV

• Newbie
  • *
« Răspuns #107 : 26.Nov.2011, 09:37:31 p.m. »
Asa cum ziceam urmeaza sa semnez si ( sper ) sa primesc masinuta saptamana viitoare. M-am gandit ca voi avea nevoie din start de urmatoarele:

- Alarma pe cheia masinii
- Senzori parcare
- Scut motor
- Prezoane anti-furt (nu stiu daca masina vine cu ele sau nu)

As vrea niste sugestii. Ce alarma imi recomandati ? Senzori de parcare ? Scut ? Eventual site-uri / magazine de unde se pot lua. Merci !

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #108 : 26.Nov.2011, 11:36:02 p.m. »
Alarma si senzori merge...scut motor din cate stiu nu este aparut. Cat despre prezoanele anti-furt nu se merita
Alarma evident un Viper. Eu am Viper 3903V discount la masina si sunt foarte multumit.
Senzori cauta ceva de marca sunt cam scumpi dar se simte diferenta. Costau undeva in 800 lei cei recomandati de fabrica.
Cauta si tavita pentru portbagaj dar nu de la reprezentanta vezi ca este o firma pe net care vinde din cauciuc exact pentru masina ta.

Offline BraduV

• Newbie
  • *
« Răspuns #109 : 27.Nov.2011, 12:42:25 a.m. »
Salut Doru !

Scutul de motor - A aparut ... sau cel putin se lauda cineva pe aici ca si-a pus.
Alarma - Da, viper vroiam si eu, modelul ala, l-am gasit pe la 400 ron.
Senzori parcare - Atat de mult sa dau pe ei ? Cu ce ma ajuta ? Eu ma uitam la kit-uri de 100-120 lei ... imi trebuie sa stiu orientativ cat de in spate e ceva, nu sa fie la precizie milimetrica :)

Prezoanele antifurt de ce nu merita ? Nu o sa raman rapid fara roti ?