Autor Subiect: Test Drive Buhnici  (Citit de 9878 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Test Drive Buhnici
« Răspuns #10 : 02.Apr.2014, 11:24:29 p.m. »
ce oameni... daca unu nu e de acord cu voi devine un paria?!?!
Sincer si eu sunt tot roman si pe cale de consecinta nici eu nu stau sa citesc manuale de utilizare. Iar daca totusi un tip prin ale carui maini trec o gramada de "ghizmo-uri" nu gaseste facil un rahat de functie la un casetofon auto.... nu stiu unde sa caut problema.
Inteleg supararea voastra ca si fani/proprietari de masini suzuki dar hai sa nu aruncam prea repede cu pietre.

P.S. de cand e pe piata in Romania s-or fi vandut mai mut de 3 bucati?

Eu nu vad legatura intre numarul de bucati vandute si vorbele goale, fara sens, spuse de cei doi... si lucrul acesta e valabil si in alte teste, la masini cu vanzari mai mari de cat S-Cross

Offline suzukica

« Răspuns #11 : 03.Apr.2014, 06:11:16 p.m. »
Nu-i nimic, concurenta geme de modele echivalente, ba probabil ca si mai bine echipate, la preturi mult mai mici.  :) Sau asta era din alt film?  :fluier:
Să inteleg că echiparea S-Cross la pretul de 26.000 euro este ieftină?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 03.Apr.2014, 09:58:29 p.m. »
Daca te referi la pretul in sine, ca valoare intrinseca, nu pot sa ma pronunt. Tine de buzunarul si perceptiile fiecaruia. Eu ma refeream insa in comparatie cu ce ofera concurenta la acelasi nivel de echipare, nu de perceptie subiectiva a unei marci sau alta.

Offline teutzue

Test Drive Buhnici
« Răspuns #13 : 03.Apr.2014, 10:14:10 p.m. »
Eu unul vad lucrurile altfel. Sa îmi spună si mie cineva cine cumpara  un crossover cu 4x4, sistem keyless, jante aliaj, elemente cromate, motor 1.6 benzina cu consum mic la 19.000 de euro? Tinem cont de oferta. Cineva mai sus vorbea de quashqai care e cu mult mai scump la un pachet 4x4 cu aceleași dotări.

Masina decenta, dotări decente (modelul premium allgrip)...

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Ultima Modificare: 03.Apr.2014, 10:19:54 p.m. de teutzue »
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline bogogica

« Răspuns #14 : 04.Apr.2014, 06:39:22 p.m. »
Sincer nu pot sa garantez cu experienta proprie decat pentru SX4...care si el a fost cel mai ieftin si "cel mai dotat" de pe piata la vremea lui si nu intelegeam atunci de ce era asa. Acum stiu. A fost cel mai ieftin pentru ca este foarte prost (si tind sa cred ca CEL mai prost) din punct de vedere calitativ.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #15 : 04.Apr.2014, 06:49:26 p.m. »
Pai de ce nu-l vinzi si iei ceva mai bun, la fel de ieftin si dotat?

Offline coby

« Răspuns #16 : 04.Apr.2014, 09:17:53 p.m. »
 :-))
Masina buna , 4x4 si noua sa fie si ieftina - nu exista ; cu alte cuvinte orice marca ai alege nu va fi perfecta si tot se va strica una alta ! Inca n am auzit de o masina care sa nu se strice ceva la ea in primii 5 ani de folosinta moderata nici f agresiv nici menajata extrem , deci pana una alta ne "balacarim " cu totii in aceeasi oala si posesorii de dacii si cei de mercedes ;
apropo de testul celor 2 "bufnite " - teste realizate de idioti pt audienta , daca bufnita"" zice ca loganul ( are si un test drive cu logan ) este "beton"  veti sarii cu banii sa va schimbati suzuki pe un logan ???
Ca parere personala s-cross este o masina scumpa si inutila .
auto si moto

Offline bogogica

« Răspuns #17 : 04.Apr.2014, 09:18:06 p.m. »
Ce lucru bun poti lua cu jumatate din banii de pe un lucru nu asa bun?!? ...ca de cand a parasit showroom-ul pretul a scazut la jumatate....
sau cumva intrebarea ta era asa... retorica, rexkrokiDAU?

Offline roberto

« Răspuns #18 : 04.Apr.2014, 10:18:38 p.m. »
............................. Inca n am auzit de o masina care sa nu se strice ceva la ea in primii 5 ani de folosinta moderata nici f agresiv nici menajata extrem , ............................

Eu am auzit, Octavia mea, 6 ani + fara absolut nici o reparatie. Ma rog........exceptand reviziile periodice.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline NicNic

« Răspuns #19 : 04.Apr.2014, 11:00:54 p.m. »
:-))
[..] Inca n am auzit de o masina care sa nu se strice ceva la ea in primii 5 ani de folosinta moderata nici f agresiv nici menajata extrem , [...]

Eu am avut o masina pe care am tinut-o numai 4 ani si vreo 2 luni. Am facut cu ea 88.000 km, avand-o de noua.
Am vandut-o repede ca sa am banii de avans pentru alta noua. Vanzarea ei s-a facut in 2 zile, de cand am dat anuntul si pana am luat banii pe ea.
A fost o masina la care nu am tinut cont decat de consumabile: ulei, filtre, benzina .... A fost cea mai fiabila masina pe care am avut-o, cele mai putine interventii, cea mai ieftina, devalorizarea cea mai mica, cea mai economica... Dar nu era 4x4!

Si era o Dacie SuperNova!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!