Autor Subiect: Evacuare Sport ?  (Citit de 4675 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Re: Evacuare Sport ?
« Răspuns #10 : 27.Mai.2009, 09:17:46 p.m. »
eu aveam impresia ca m-i s-a pus o tzeava de aspirator in loc de evacuare pe suzie 1 cind am vazut-o prima oara,asa ca in foarte scurt timp am schimbat-o.
sunt unele care au fost fabricate special pt modelul respectiv.aceste evacuari se cumpara cu hartie de garantie si autorizatie pt circulatia pe drumuri publice.de obicei,cu astea nu sunt probleme(daca nu au mai fost facute alte modificari ca sa faca zgomot si mai mare,cum ar fi scoaterea catalizatorului sau montarea unui patron de accelerare de gaze+filtru sport)aceste evacuari,in general au peretele dublu de inox si o parte e vopsita in negru.
dupa aceea,avem evacuarile "universale".aceste evacuari de obicei se vind cu marimile exacte pe prospect.adica citi mm are la intrare(pe partea unde se sudeaza la masina),50,55 sau 60(60 fiind specific dieselarilor)marimea "corpului"(lungimea si latimea)si marimea partii finale si modelul ei.aceste tobe universale,mai ieftine sunt otel inoxidabil,nu mai sunt duble ca si alea specificate pt un model si sunt lasate argintii.marea parte nu este autorizata pt circulatia pe drumuri publice dar nu fac asa un zgomot incat sa fie suparator in trafic,asa ca prea putine sanse ca pentru asta sa te ieie la rost paznicul legii.mai degraba este suparator pt sofer pe drum lung.asta se poate rezolva cu un "silencer" cumparat ulterior si pus pe finala tobei.
si nu in ultimul rind,avem evacuarea din carbon.care are un sunet absolut deosebit.puscaturi inalte si tare zgomotoase,specific masinilor rally.dar pt asa o evacuare iti trebuie si o masina pe masura. :)

eu am avut un Sebring pe suzie 1.am fost multumita de ea.avea un sunet discret.doar la turatii mari s-a auzit diferenta.pretul ei a fost in jur de 120 de euro.eu,nu am avut probleme cu ea,insa fata care a luat masina dupa mine a umblat tot timpul subturata  si a reusit sa isi infunde catalizatorul.pt astfel de cazuri,va sfatuiesc ca sa nu aruncati toba originala.ea a pus-o la loc,rezolvat catalizatorul in garantie si dupa aia si-a pus inapoi sebringul.nu era greu sa faca aceste manevre,era foarte usor de montat.
pe suzie 2,am evacuare universala destinata pt circuite inchise.am mai discutat cu gabin...as caracteriza sunetul ....hmm..."bear shit sound" .scuze...dar mai bine nu pot sa explic. =))
pretul a fost cam 50 de euro..dar nu se potriveste nici diametrul,nici lungimea...deci era mult mai complicat de montat pe masina.unii pt asa lucrari cer destul de multi bani,daca se deranjeaza sa te ajute.

inca o sugestie.daca aveti teava de 50,e ok..puteti sa va puneti in principiu orice evacuare.insa daca aveti teava de 60 sa nu va puneti evacuare care are diametrul mai mic la intrare,ca in loc sa va usureze evacuarea,va omoara!
sper ca v-am lamurit.daca mai sunt intrebari va ajut cu placere!

razak

• Vizitator
« Răspuns #11 : 28.Mai.2009, 12:21:25 a.m. »
falit ai uitat un alt punct de luat in considerare ! mami cu tati stiu de treaba asta?  :inteligent:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #12 : 02.Iun.2009, 05:41:23 p.m. »
mami cu tati stiu de treaba asta?  :inteligent:

:baston:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabin

« Răspuns #13 : 02.Iun.2009, 05:59:29 p.m. »
khaos ce iti mai place sa pui sare pe rana  =))
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #14 : 02.Iun.2009, 07:09:03 p.m. »
da , am renuntat momentan la idee ( criza financiara ) si ai mei nu vor sa ma ajute .. =))
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #15 : 03.Iun.2009, 01:03:16 p.m. »
khaos ce iti mai place sa pui sare pe rana  =))

Beii eu doar ma amuzam de ce a intrebat @razak :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline grandvitara

• Full Member
  • Mesaje postate: 219
« Răspuns #16 : 04.Iun.2009, 02:37:16 p.m. »
deci....a avut dreptate razaku? ;) =))

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #17 : 20.Iul.2009, 09:25:51 p.m. »
am avut eu evacuare Borla noua adusa din statele unite...am pus-o pe sx4 da nu mi-a placut sunetul...se auzea prea ascutit...oricum am vandut-o acu vreo 2 saptamani  :(
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline zamyx

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
    • Constanta
« Răspuns #18 : 16.Sep.2009, 02:46:03 p.m. »
Zilele trecute a venit un prieten de la Istabbul, el are o Fabia din 2007, si si-a montat acolo o toba finala care, dupa parerea mea se aude destul de bine; din cate am inteles, asta are sitele pe margini si ce e mai nasol, cand accelereaza iese un  nor de fum, oricum, toba costa in jur de 130 usd parca si o sa merg si eu la sfarsitul lunii sept pe la istambul, intr-o excursie, poate iau si eu una
  • Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #19 : 18.Apr.2010, 10:27:19 p.m. »
Deci am amanat cam 1 an achizitia asta  =)) , si o sa se intample , lunea viitoare dau comanda de finala .
Sunt probleme cu montajul , ca am vazut ca la noi difera "sfarsitul"evacuarii  fata de alte masini .
Se poate face la orice service , nene mecanic auto ?
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black