Autor Subiect: sx4 <-> sedici  (Citit de 7101 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline laur

Re: sx4 <-> sedici
« Răspuns #20 : 14.Aug.2011, 11:26:59 p.m. »
Bun....dar pina la urma motoarele diesel de 1.9 sint identice ?Asta vroiam sa stiu!
da sant identice .eu am un sedici multijet si sun perfect identice
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline boga81

« Răspuns #21 : 01.Sep.2019, 09:10:05 a.m. »
@Fujitsu , a nu se uita: designul vechiului SX4 a rezultat din colaborarea cu Fiat si a fost semnat de Guigiaro. Bine ca partea tehnica a fost proiectata de japonezi...
In plus, farurile de la SX4 sunt cele mai bune din tot ce am condus pe halogen. Cu niste becuri bune bat foarte bine. Am niste Osram Silverstar 2 de 3 ani si sunt super incantat. De cand le-am pus conduc cu placere noaptea. Spre exemplu, farurile de generatie noua la Yaris au tot halogen cu bec HIR2 si sunt niste lumanari, chiar daca am gasit niste becuri mai puternice. Cele de pe SX4 au fost proiectate bine!
La ora actuala daca as fi pus in situatia de a lua un Suzuki din noua generatie, mi-as lua Duster. Sau Jimny... dar sunt 2 clase atat de diferiteee...
Dar, cum zicea si @shpeedy mai sus, SX4 are dimensiuni perfecte pentru Bucuresti. Am un loc de parcare la munca pe o bordura inalta intre un stalp si un pom de nu poate nimeni altcineva parca (ma rog, sandero stepway). Cu Duster nu as putea parca acolo...

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Fujitsu

« Răspuns #22 : 01.Sep.2019, 12:20:46 p.m. »
@boga81  mersi pentru detalii. Da, citisem de colaborarea suzuki-fiat.
O să incerc un SX4 clasic când voi avea ocazia.
Interesul meu pentru marca Suzuki este recent, așa încât nu sunt familiarizat cu modelele mai vechi ...
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #23 : 01.Sep.2019, 12:42:52 p.m. »
La întâlnirea de 11 ani SCR sunt mai multe înscrise. Și mai sunt și locuri libere. :)

Online ntire2000

« Răspuns #24 : 01.Sep.2019, 01:59:59 p.m. »
@Fujitsu , a nu se uita: designul vechiului SX4 a rezultat din colaborarea cu Fiat si a fost semnat de Guigiaro.

Fiat Sedici arata identic. Imdeiat dupa ce-mi luasem Ignisul - cu anumite pareri de rau ca n-aveam destui bani de SX4, am vazut la o firma vecina cu cea la care lucrez un Fiat Sedici si am ramas gura casca pentru ca nu stiam ca mai exista ceva identic cu SX4.
La fel am ramas si dupa ce am vazut un Subaru GX3 care arata identic cu Ignisul.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Fujitsu

« Răspuns #25 : 01.Sep.2019, 05:42:42 p.m. »
@rexkrokiDAU La întâlnirea SCR as fi venit cu drag, dar din păcate nu pot fi în două locuri în același timp iar planurile au fost făcute ...
Next time !
@ntire2000 Fiat Sedici am văzut într-o parcare. Interesant că au făcut aceeași mașină sub 2 mărci diferite pentru aceeași piață.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: sx4 &lt;-&gt; sedici
« Răspuns #26 : 04.Sep.2019, 08:55:04 p.m. »
Daca vreti mai multe detalii, nu uitati ca am in familie un Sedici. Il puteti studia aproape oricand in Dristor/McDonald

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: sx4 &lt;-&gt; sedici
« Răspuns #27 : 04.Sep.2019, 08:56:52 p.m. »
Acest cumnat :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #28 : 04.Sep.2019, 09:03:50 p.m. »
In afara de jante, alte bandouri laterale si un alt design la spoilerele spate si fata, pe exterior e aceeasi masina. La interior, spre deosebire de Suzuki, la Sedici puteai opta pentru scaune de piele.  In plus, daca retin corect, Sedici venea doar cu aer conditionat automat si nu avea disponibila motorizarea de 1.5 benzina sau cea pe motorina de origine Peugeot aparuta mai tarziu pe SX4. :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #29 : 04.Sep.2019, 09:15:01 p.m. »
Si un coleg de-al meu inca-l are, dupa mai bine de 10 ani. Versiune mai cheala: AC manual (ca la mine), tapiserie textila si jante de tabla (la SX4 au fost de aliaj).
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice