Suzuki - discutii TEHNICE > Imbunatatiri Jimny
Antifonare si curatare
bogdan_bc:
Ca tot vine iarna am zis sa curatz masinuta pe dedesubt si sa o pregatesc de iarna .
Meseriasu' la care am dus-o mi-a spus sa-i aduc asa :
3kg grund terasol vreo 6 l, diluant si 3l de benzina.
Cine a mai facut treaba asta ? Astept pareri /sugestii... :cof:
sxtelu:
Nu am făcut încă operațiunea dar se va impune destul de curând ... Întrebările ar fi : cât costă manopera, respectiv cât durează operațiunea ?
bogdan_bc:
Nici eu nu stiu, respectivul mi-a cerut 450 ron, in care intra curatarea cu o perie de sarma rotativa a partilor unde se observa rugina, apoi cu benzina, terasolul si diluantul nu stiu exact ce si cum face cu ele, de aceea am deschis si eu subiectul aici sa patrund mai in amanunt .
Eu nu prea am timp sa stau cu el , rugamintea mea a fost doar ma lase sa o vad dupa ce curata rugina si se apuca de aplicat ce are de aplicat...
unde:
Vezi ca exista grunduri care se pot da direct peste rugina, nu e nevoie sa cureti.
Ca manopera ti-a luat foarte bine, dar ma indoiesc ca 3kg de terosol o sa ajunga, in conditiile in care eu am bagat ~ 1kg doar la aripile spate (si prin zona).
Etape:
- curatare (resturi de pamint, etc.): asta e cea mai migaloasa, mai ales daca masina a fost la noroi
- grunduire (minim 2 straturi). Iti trebuie si pistol pentru ca sint zone in care efectiv nu poti ajunge cu pensula.
- antifonare: tot minim 2 straturi, primul mai diluat
bogdan_bc:
maine o curata si maine seara ma duc sa o vad inainte sa inceapa sa dea pe ea. Am luat 6 l terasol si 2,5 kg grund de la kober iar pe cutie scria cum zici tu- ca se poate aplica direct pe rugina- .
Ca pret n-am negociat iar daca iese bine atat ii dau.
Oricum din ce am mai citit pe forumuri poate ajunge si la 1000 euro o astfel de treaba ,dar cu caroseria demontata de pe sasiu . Eu nu sunt de acord cu treaba asta asa ca per total sunt multumit.
Acum sa vedem ce iese. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă