Autor Subiect: Cum va place? zambareti vs. karma  (Citit de 15432 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Cum va place? zambareti vs. karma
« Răspuns #10 : 28.Mai.2013, 06:52:18 p.m. »
Cred ca e evident ce-am votat eu (var. 3, aia cu "Mersi")... Alternativ, varianta de rezerva e "Fara".

VAXXI, nu e vorba nici de politically correctness si nici de ce "ai voie" sa-ti placa sau nu. Poate sa-ti placa sau sa-ti displaca orice, si la fel de bine poti sa-ti exprimi opinia in scris pe forum. Doar ca ambele sisteme ("ranjitorii" vechi si "soarta" noua) sunt pline de echivoc si n-au facut decat sa genereze neintelegeri, discordie si off-topic. E o diferenta imensa intre emoticoanele utilizate in interiorul unei postari pentru a da savoare si nuanta exprimarii scriptice seci, pe de o parte,  si anatemizarea nediscriminata sub anonimat a unei postari doar pentru ca nu-l ai la suflet pe postac, pe cealalta parte.

Zambicii nu-si au rostul, mai ales in ariile tehnice unde informatia trebuie sa fie accesibila fara sa fie ingropata in fluff. Dar un "multumesc" in formatul prezentat asigura feedback pentru cel care posteaza si garanteaza exprimarea unei satisfactii pentru continutul unei postari fara a incarca topicul si fara a genera intelesuri eronate.

Tot din motivele expuse, in cazul in care este agreata varianta civilizata, ariile de discutii despre cai verzi pe pereti ar trebui lasate fara.

Iar pentru "like" exista pagina de fizzbuq a clubului...
« Ultima Modificare: 28.Mai.2013, 06:57:45 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #11 : 28.Mai.2013, 07:23:52 p.m. »
+1   :good:

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 28.Mai.2013, 10:20:08 p.m. »
sa fim bucurosi ca se mai anuleaza din cand in cand categorisirile.. lasati-le asa, peste 4 ani  trecem la FB like, se mai reseteaza o data.. samd

cei de la FB cred ca au dezbatut mult cum sa faca sistemul.. va dati seama ce iesea daca se supunea la vot categorisirea  :pardon:

sper ca daca se decide sa adoptam acest like si noi.. sa nu ne ceara FB ceva daune ca ii folosim  :baston: metoda

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 29.Mai.2013, 08:56:17 a.m. »
Am votat si eu cu "Multumesc" Like Facebook style. Deci no disLike. Sa vedem cum implementam  :dknw:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

« Răspuns #14 : 29.Mai.2013, 01:54:53 p.m. »
Sa vedem cum implementam  :dknw:
Easy-peasy! Where there's a will, there's a way! Decizia conteaza, ca restul se face.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cata quarkk

« Răspuns #15 : 29.Mai.2013, 01:56:48 p.m. »
daca e sa fie cu karma, macar sa fie o notificare, ceva, cand primesti, pentru ce, de la cine.... eu m-am trezit cu un -1, si nici macar habar nu am de unde si pentru ce

Offline shpeedy

« Răspuns #16 : 29.Mai.2013, 02:09:15 p.m. »
eu m-am trezit cu un -1, si nici macar habar nu am de unde si pentru ce

De ce porti sapca ???  :D

In alta ordine de idei (putin off-topic), daca masina de la avatar e a ta, observ ca au mai aparut ceva modificari (sau ma insel?). Daca da, nu le detaliezi si tu ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline cata quarkk

« Răspuns #17 : 29.Mai.2013, 10:00:32 p.m. »
nu am inteles ideea cu sapca :-))
offtopic: pentru mai multe detalii despre masina, viziteaza:
http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/'suki'-ignis-1-3-ceva-mai-altfel/msg138791/#msg138791

Offline cata quarkk

« Răspuns #18 : 09.Iun.2013, 08:52:35 p.m. »
da, încă un minus la karma, din nou nu știu de unde și pentru ce :-))

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #19 : 24.Iul.2013, 08:31:46 p.m. »
Am votat si eu cu "Multumesc" Like Facebook style. Deci no disLike. Sa vedem cum implementam  :dknw:

Sefu, mai implementam ceva?   :D

Momentan, statistica e total defavorabila situatiei actuale.  :)

karma                                     2 (8.3%)
zambareti                               3 (12.5%)
Acordarea unui "Multumesc!" pentru postarile in ariile tehnice (cele de "diverse" fiind excluse), fara posibilitatea votului negativ.        13 (54.2%)
nici una din variante             2 (8.3%)
mi-e indiferent                       4 (16.7%)