Ia una noua atunci. Daca motorul tau este tot K12B, precum la modelele actuale, atunci sunt mari sanse ca sa se potriveasca cutia de viteze ce se fabrica acum.
Va rog, cine stie si ma poate ajuta??? Am nevoie de o cutie de viteze pentru Swift 2007, de unde pot cumpara?
Cutia mea nu se mai poate repara

Motorul nu e K12B.
@Mihaela9: totusi n-am inteles care e defectul cutiei. Imi vine greu sa cred ca de la un defect de genul celui semnalat de tine (zgomot in tr. I) se poate ajunge la indisponibilitate totala a cutiei, dupa desfacere - imi miroase a minciuna, ori distrugere provocata de nestiinta (oricum ar fi e vina service-ului).
Drept urmare, eu personal vad urmatoarele solutii:
- de obtinut - in scris - defectul, cu descrierea cat mai detaliata a acestuia (posibil si operatiunile facute in desfacerea cutiei);
- reclamatie/sesizare scrisa peste tot - management Autocobalcescu/Suzuki Romania/Suzuki Ungaria/OPC;
- contactat alte unitati service Suzuki (eu am avut experiente ok cu Autonet, dar sunt cam scumpi) sau service-uri specializate pe cutii de viteze (la o cautare pe Google am dat de
astea; mai citesc pe alte forumuri auto si postez daca gasesc ceva cu recomandari bune);
- eventual, poate gasesti la vreunul dintre service-uri pe un mecanic dispus sa mearga cu tine la Autocobalcescu sa vada care-i faza;
- facut presiune pe service sa-ti asambleze cutia la loc si s-o monteze pe masina - daca nu se poate sau masina chiar nu merge cu cutia asamblata, o iei in starea in care e si o duci la unul din service-urile de mai sus care se baga s-o repare.
Multa bafta (si nervi) in continuare !