Discutii auto generale > RCA & CASCO

Accidente...

<< < (2/11) > >>

hugbear:
Dupa cum ziceau si antevorbitorii, lasa firmele de asigurari sa-si regleze conturile; bine ca ai CASCO la o firma decenta.

Fierul se indreapta sau nu, important e ca voi sa fiti OK, in special cei doi copilasi (viitoarea ta fetita si copilul neatentului). Asta e principala ta grija!

vali22:
Multumesc din tot sufletul. Inseamna foarte mult...

hugbear:
In alta ordine de idei, valoarea facturii nu spune foarte mult (plasticele sunt ale naibii de scumpe la masinuta asta - mie mi-au schimbat bara spate si m-a costat 3000 RON acum 3 ani...). Mai graitoare ar fi niste poze sau lista constatatorului.

Daca masina e integra structural mai ramane sa gasesti un service care lucreaza ingrijit (eventual agreat de asigurator, "for smooth sailing") si treaba e buna.
Daca e dauna totala e ceva mai delicat. Din ce stiam eu, Allianz liciteaza epava si-ti vireaza DIFERENTA pana la suma contractuala (e posibil sa ma insel totusi). In cazul asta reciteste conditiile contractuale si ia legatura cu inspectorul de daune sa vezi care e abordarea cea mai avantajoasa (regres sau despagubire directa pe RCA). Pana la solutionarea regresului e posibil ca viitoarea polita CASCO sa aibe o prima mai ridicata... Dar din ce zici tu nu pare a fi cazul de dauna totala.

maxutu:
cu "regres" e singura solutie.Nu are rost sa incerci  o cerere de despagubire  de la Carpatica, sunt recunoscuti ca nu despagubesc si te vei complica cu procese.
Am acum in desfasurare o problema similara(difera asiguratorul la RCA) si am preferat sa rezolve Allianz Tiriac problema.Nu cred sa se modifice prima de asigurare, avind in vedere ca vinovatul este altul.Din pacate dureaza foarte mult procedura: constatarea, piesele le achizitioneaza ei.Se lucreaza numai in service-uri agreate de ei.

Bine ca a fost numai masina si nimeni nu a patit nimic grav.

vali22:
   Cu"regres"au zis si nu e dauna totala. O sa incerc sa atasez un scan de pe nota de constatare incheiata de inspectorul de daune la fata locului...

Ingrijorarea mea este, in acest caz, ce inseamna:
"reparatie la repere:
cap lonjeron stanga
cap lonjeron dreapta"?
  Din umila mea cultura tehnica stiu ca e problema cu lonjeroanele in ceea ce priveste comportamentul viitor al masinii reparate. Cei din service mi-au zis ca nu-i problema, ca n-o sa-mi afecteze directia,etc,etc.
  Eu la acest service merg de mult. Seful de service, pot spune ca, imi este oarecum amic. Dar as vrea sa mai aud cateva pareri. D-aia am scris aici, ca sa va rog sa-mi ziceti ce parere aveti?Multumesc frumos! 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă