Discutii auto generale > RCA & CASCO

Accidente...

(1/11) > >>

vali22:
   Deschid acest topic fiindca dupa ce am dat"search" pe "SX4" nu am gasit nimic "dedicat". Este un topic pesimist desi eu sunt o fire, in general, optimista (sunt in zodia Gemeni).

Scopul acestui topic este, desi e pesimist, repet, sa ne "descarcam". Desi nu este un forum de psihologie, tocmai de aceea imi cer scuze daca sunt inoportun.

Pe scurt: pe 24 ianuarie mergand prin Ploiesti intr-o intersectie mi-a iesit cineva in fata de pe un drum FARA prioritate ( nu a vazut semnul STOP). S-au deschis airbagurile frontale. Nevastamea e gravida in 6 luni. Si-a rupt mana dreapta. Fetita,bebelusul din burtica, nu a fost afectat, asa mi s-a spus. Am vazut ce am lovit dupa ce am coborat din masina. Un Logan, care era rasturnat intr-o parte si din care"vinovatul"(nu-l dusmanesc, i se poate intampla oricui) isi scotea copilul, socat, de 6 ani, prin geamul lateral. Aceasta masina, al meu SX4, pe care il iubesc, mi-a salvat viata...

Am asigurare Casco la Allianz. Celalalt are RCA la Carpatica. O jivina de societate de asigurari, nu plateste niciodata nimic. Daca vreti sa nu fiti blestemati, de"ceilalti",oamenii care conduc masini sau care ne terorizeaza (nu toti, bineinteles!) pe sosele, NU FACETI asigurari cu Carpatica (Imi asum raspunderea acestei afirmatii, sunt patit). INTREBARE: Credeti ca o sa mai o vad eu pe SUZI a mea intreaga si in forta? ( devizul estimativ este initial, dupa prima privire, cam 200 milioane vechi). Multumesc pentru rabdare. Daca vi se pare ca sunt"aiurea",imi cer scuze de la toti si ii rog pe administratori sa stearga "topicull"!

vali22:
Merci HUGBEAR

roberto:
Bine ca sunteti voi intregi. Fierul se indreapta.
Reparatia fa-o pe CASCO, cu regres pe RCA-ul celuilalt.

vali22:
Multumesc, asa este. Dar, totusi, credeti ca aceasta masina poate fi reconstruita?
Eu nu stiam de treaba asta"cu regres". E nemaipomenita! Astia de la Carpatica o merita din plin. Profita de nivelul nostru scazut de trai si de fapt vand foarte scump o hartie. Cer 180 ron (un milion opt sute vechi) pe un RCA pe care nu-l platesc in veci. Singura speranta sa scapam de ei si cei asemenea lor este acest"cu regres"facut de firme puternice. Scuze de off-topic.

sxtelu:
Îmi pare rău pentru cele întâmplate ...
Pe de altă parte, din câte știu eu, reparația mașinii tale se va face pe asigurarea casco, urmând ca Allianz să-și recupereze ulterior banii de la țeparii de la Carpatica.
Sănătate și noroc vă doresc !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă