Autor Subiect: Vinul - ce vin va place?  (Citit de 22771 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

Re: Vinul - ce vin va place?
« Răspuns #120 : 07.Apr.2026, 03:00:42 p.m. »
Fiind mai multe zile prin București ce să fac?…m-am dus sa vizitez Catedrala Neamului,dar surpriza:era închisă,numai un magazinaș cu tot felul de suveniruri bisericești!..ce să cumpăr?..,ca să nu plec cu mâna goală,așa că mi s-a “lipit “sticla din poza!😜Seara când am savurat conținutul am constatat ca e ..super!…am intrat pe site-ul “Via Domnului”și-am comandat un bax de 6 sticle,având și o reducere de preț de cca 60 de lei…..,,,in concluzie recomand!
  • VITARA S ,Matiz

Offline ntire2000

« Răspuns #121 : 07.Apr.2026, 03:06:49 p.m. »
Dupa ce am consumat tot felul de soiuri de vin, pot sa va spun ca cel mai bun vin baut vreodata e ala pe care-l primesti degeaba.  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14965
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #122 : 07.Apr.2026, 03:21:28 p.m. »
Păstorel completa: alb, sec, mult, rece, gratis!

@sfichiu, ala e vin de împartășanie de dat cu lingurița la "începători": demidulce și dres cu 33 de ierburi. "Profesioniștii" ar aprecia ceva mai sec, "cu paharul si cu litrul, c-asa bea mitropolitul ". :popa:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ntire2000

Offline sfichiu

« Răspuns #123 : 07.Apr.2026, 06:50:56 p.m. »
Păstorel completa: alb, sec, mult, rece, gratis!

@sfichiu, ala e vin de împartășanie de dat cu lingurița la "începători": demidulce și dres cu 33 de ierburi. "Profesioniștii" ar aprecia ceva mai sec, "cu paharul si cu litrul, c-asa bea mitropolitul ". :popa:

Stmate@gabineg,un pic o sa te contrazic,nu sunt eu mare cunascator intre ale vinului dar sa stii ca aceasta marca nu merge la impartasanie ,fiinca-i cam scump si nu-si permit popii sa-l consume asa moka!...plus ca are ceva grade de alcool si daca se pun doi la baut o sticla eu zic sigur ca se ametesc! :D
Eu fac si acasa propriu vin si-un pic pot sa fac ceva comparatie cu cel imbuteliat!
  • VITARA S ,Matiz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14965
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #124 : 07.Apr.2026, 07:14:33 p.m. »
Și ăsta ți se pare ieftin? Sau slab alcoolizat? De la aceeași cramă.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #125 : 07.Apr.2026, 10:08:07 p.m. »
.... dar sa stii ca aceasta marca nu merge la impartasanie ,fiinca-i cam scump si nu-si permit popii sa-l consume asa moka!...

Doamne apară și păzește, :popa:  unde ai văzut tu popă să plătească consumația?   :-?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού