Autor Subiect: Pe cine ai mai enervat in trafic?  (Citit de 2063 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Pe cine ai mai enervat in trafic?
« : 07.Apr.2009, 07:10:38 p.m. »
Intrucat exista un topic cu titlul "Cine te-a mai enervat in trafic?" propun sa fim sinceri si sa postam aici si "gherlele" noastre intr-ale condusului. Sunt sigur ca sunt cel putin la fel de multe ca cele de la topicul pereche.

Si incep eu.
Vineri dup-amiaza, la vreo 2 ore dupa de Sony m-a surprins in flagrant taindu-i fata, m-am dus in Carrefour sa iau niste pomi pt. la tara. Toate bune. Mai greu a fost sa indes multimea aia de pomi in masina. I-am pus pe scaunul din dreapta cu radacinile proptite cumva in zona bordului din dreptul pasagerului (nu intrau jos catre zona picioarelor) si varfurile in luneta. Zis si facut.

Ies din carrefour langa Regie si o iau catre media Galaxy, pentru ca apoi prin giratoriul ala improvizat sa o iau spre Plevnei-Eroilor-etc.
Cand eram aproape de giratoriu dau in ditamai groapa si zbaaang toti pomii vraiste prin masina. O parte din ei au ajuns pe schimbator, o parte au intrat spre pedale si mi-a ramas si mana imbarligata pe sub ei; schimbatorul prins intr-a doua intre doi copaci.

... In disperare de cauza reusesc sa-mi trag mana, ridic cumva pomii in sus si eliberez schimbatorul cand ... uitandu-ma in fata eram deja in giratoriu si un nene taximetrist cu Logan care trecea prin el hhhhrrrssshhht o frana de s-a auzit pan-la Brasov.
Eu ... hrrssshhti si eu o frana. Ne-am oprit la milimetru.

Eu n-aveam viteza, 20-30 la ora. Mi-am cerut scuze cat am putut de politicos si-am demarat in tromba instananeu, asa cum eram cu copacii imbarligati printre dejte. Taxiul insa avea ceva viteza. Nenea m-a vazut si tarziu, plus ca probabil ca se si astepta sa opresc, ca orice bun crestin .. ca a franat de i s-a oprit motorul. Si dup-aia nu-i mai pornea. Ori s-a speriat de-adevaratelea si-i tremurau mainile dup-aia, ori nu stiu ce s-antamplat p-acolo ca l-am vazut in oglinda pornind de pe loc foarte tarziu, cand deja eu incepeam sa pierd intersectia din vedere.

Promit ca nu mai fac. Si sper ca nenea taximetristul m-a iertat intre timp (Probabil ca vede duzini de-astia ca mine zilnic).
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019
 

Offline rexkrokiDAU

Re: Pe cine ai mai enervat in trafic?
« Răspuns #1 : 07.Apr.2009, 09:48:41 p.m. »
Nu cred... din astia cu pomi zburand prin habitaclu mai rar  :)

Offline FaliT

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
Re: Pe cine ai mai enervat in trafic?
« Răspuns #2 : 07.Apr.2009, 09:52:17 p.m. »
sa stii ...  =))
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black
 

Offline ..::Khaos::..

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5819
  • Thanked: 3 times
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Pe cine ai mai enervat in trafic?
« Răspuns #3 : 08.Apr.2009, 09:47:10 a.m. »
=))

Imi place cum povestesti :clap:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x