0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Oamenii normali isi bat capul cu prostii de genul un plin la o saptamana -45 l....nici macar un pipi in mare....conteaza mai mult sa o turezi bine, sa mearga in afara orasului , sa poata sa-si faca arderea cat mai ok, decat ce fel de zeama ii pui si cu cat scuipat este aditivata.Masinile sunt niste fiare,tocmai bune bune de schimbat dupa 4-6 ani.Nu ne place,dar societatea de consum si globalizarea asta expusa mai sus, ne obliga.Hai sa aveti spor si masini fara probleme.
Petrom ok dar cu pret mai ridicat.Sortimentul ala scump de la taticul OMV vine din import deci sa -i spunem calitate germana....Rompetrol- cea mia mare investitie in rafinarie, cel mai ok produs de provenienta romaneasca.
Citat din: rzv din 26.Iun.2019, 11:48:08 a.m.Petrom ok dar cu pret mai ridicat.Sortimentul ala scump de la taticul OMV vine din import deci sa -i spunem calitate germana....Rompetrol- cea mia mare investitie in rafinarie, cel mai ok produs de provenienta romaneasca.Dupa cate stiu eu OMW este o companie austriaca care a cumparat pachetul majoritar de actiuni la Petrom...cred ca OMW nu are in Austria rafinarii...cred produsele de la benzinariile OMW si Petrom sunt produse in Romania la Ploiesti si nu vin din afara....ar cred ca la OMW standardele de calitate sunt mai bine respectate si verificate periodic, deci sunt premise ca produsele de la OMW sa fie mai bune...Nu stiu daca exista in RO combustibil importat!Daca gresesc cu ceva imi cer scuze anticipat, domeniul nu mi-e familiar.
... pe langa Viena ... in zona A4... e o rafinarie OMV. Mare de tot