Dureaza maxim 5 minute sa dai scaunul jos de pe masina.
Inca 2 minute sa dai jos tapiteria care nu e prinsa cu nimic ca dispozitiv de prindere. Nu trebuie scoasa integral de pe scaun ca sa pui incalzirea.
Rezistentele se monteaza in alte 5 minute. Urmeaza inca 2 minute sa pui la loc tapiteria si inca maxim 5 minute sa pui scaunul pe masina.
Pe Jimnilica al meu mi-a luat cam o ora jumate sa fac singur operatiunea la ambele scaune, inclusiv legaturile electrice.
Pe Jimniul unui prieten, impreuna cu el, ne-a luat sub o ora.
Cel mai greu mi s-a parut trasul firelor pe sub mocheta, ducerea lor pana in fata sub bord si legaturile electrice.
Cele doua butoane le-am fixat pe consola aia unde se afla si frana de mana. Loc foarte usor accesibil.
Vaxxi, daca vrei poze cu intrerupatoarele, fac si pun.
@Crismanis, alimentarea ia-o direct de la firul de la contact. Ala gros (nu mai stiu culoarea dar masori cu un aparat in mufa si vezi care e) si te legi pe el. Duce fara probleme.
Sa nu le legi pe 12v direct, fara contact ca e posibil sa le uiti conectate si sa-ti descarce bateria.
Eu am patit asta vara sa scap "ciocofonul" de la statie pe butonul de incalzire si in cateva minute nu stiam de ce imi ia fundul foc