Autor Subiect: dezmembrari suzuki sx4 (parcuri, locatii etc.)  (Citit de 16602 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online NicNic

Re: dezmembrari suzuki sx4 (parcuri, locatii etc.)
« Răspuns #30 : 30.Mar.2017, 06:26:05 a.m. »
@hugbear: cred ca are dreptate doamna. Si nu e vorba de marime, ci de evolutie. Cauta sa vezi ce ti-ar placea si tie si apoi te decizi.

Banuiesc ca oricum asa faci, dar incerc si eu sa te "tin de vorba".  :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: hugbear

Offline Laurentiu

« Răspuns #31 : 30.Mar.2017, 11:06:45 a.m. »
încerc să-mi fac curaj s-o car la țară ca s-o bucățesc în regie proprie... :-?
La felul cum arata, e cea mai buna optiune pe care o ai. O desfaci si vezi exact ce e bun. Restul, la fier vechi.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

« Răspuns #32 : 30.Mar.2017, 08:17:40 p.m. »
@hugbear: imi pare sincer rau de cele auzite, dar ma bucur ca ai trecut cu bine peste acest necaz... Fierul se repara sau se inlocuieste...

Te-nteleg perfect cu pastrarea preferintei pentru SX4 Classic. Pentru o familie cu un copil ce foloseste masina preponderent in oras si nu face multi km pe an, dar cauta o masina pregatita - la o adica - pentru o varietate mai mare de utilizari, eu inca nu am gasit un inlocuitor la aceleasi costuri (achizitie, mentenanta).

Asta cred ca e cel mai apropiat de al tau...

Daca te gandesti s-o pastrezi pentru dezmembrare in regie proprie, sa spui. Ca as avea si eu nevoie de ceva ornamente de interior din portbagaj... ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline hugbear

« Răspuns #33 : 31.Mar.2017, 07:10:42 p.m. »
Ofertele de la cei trei dezmembratori n-au mai venit (unul chiar mă întreba ce mașină-i asta...). Mâine mă duc la țară să văd ce opțiuni am dpdv al logisticii. Probabil săptămâna viitoare o mut acolo și o să am ceva treabă câteva week-end-uri bune.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #34 : 31.Mar.2017, 07:16:05 p.m. »
Sunt curios daca ai scris la <info@autosel.ro> si daca ti-au dat vreun raspuns.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline hugbear

« Răspuns #35 : 31.Mar.2017, 07:19:52 p.m. »
Nu, n-am scris încă. Am fost prins cu alergatul pe la parcuri, ziua unui coleg, o excursie a fiică-mi etc. Am uitat de ei. Cel mai probabil o s-o fac în seara asta, mersi că mi-ai reamintit!

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

« Răspuns #36 : 31.Mar.2017, 09:03:06 p.m. »
       Uite o optiune chiar in apropiere.  Sau asta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #37 : 01.Apr.2017, 09:27:26 a.m. »
Probabil săptămâna viitoare o mut acolo și o să am ceva treabă câteva week-end-uri bune.
Iti pot da un sfat: decupleaza motorul de pe cutia de viteze si cu o cheie tubulara potrivita si introdusa pe piulita fuliei motorului, incearca sa-l rotesti. Daca motorul se invirte, e OK. Daca-i mai scoti si bujiile ca sa nu existe presiune in cilindri, iti vei putea da seama  daca in rotire, motorul are ceva poticneli sau se roteste "rotund".

Tot prin decuplare poti vedea si daca cutia de viteze se deblocheaza (cred a trebuie desprins si cardanul).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #38 : 01.Apr.2017, 09:41:52 a.m. »
După ce o "depun la capelă" și sap printre lonjeroane și ce mai e îndoit pe-acolo o să văd exact ce e spart, ce e rupt, ce merge înlocuit... Mersi de sugestie.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #39 : 01.Apr.2017, 09:48:40 a.m. »
Autopsie in toata regula... B-)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice