A remarcat bine vadiro
De ce nu apare ca optional Climatronic sau ESP la nici un model Dacia ?!?
Cand a fost sa aleg ce masina sa cumpar am sperat ca macar Sandero sa aiba la optionale ESP si airbag-uri cortina...ca Logan iesise din calcul.
Mi-ar fi placut sa posed o masina romaneasca, chiar daca nu cu toate gadget-urile dar macar cu cele esentiale, intrucat si venitul meu e tot "romanesc", cheltuiala mai mica cu intretinerea ei si plus ca na, mai dadeam de lucru si la romani

si totodata la masinile marca Dacia gasesti o garda ceva mai mare la sol decat la cele de import (Loganul are garda aproape cat SX4 si nu-i crossover

)
Chiar ma gandeam si la un Aro

(nu radeti) dar cum nu se mai fabrica....
Asa am ajuns sa aleg intre Kia Ceed, Ford Focus, Ford Fusion, Suzuki SX4, Jimny si Ignis (toate mai usor sau mai greu incadrabile in buget), castigand in cele din urma SX4 varianta GS 4wd...pt ca aveam cele mentionate mai sus (ESP, cortina, garda la sol pt drumuri romanesti) + bonus 4x4

Sincer chiar ma bucur ca a aparut si Sandero Stepway, daca va avea si un pret decent ar fi un mare succes pt Dacia, insa nu pot sa nu remarc o asemanare vizibila cu SX4 (faruri, scuturile argintii fata/spate de plastic, rama de plastic de la aripi, dimensiuni, aspectul general).
M-as fi bucurat si mai mult daca Suzuki deschidea o fabrica in Romania si nu in Ungaria