Autor Subiect: Un baaaanc :)  (Citit de 437007 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Re: Un baaaanc :)
« Răspuns #970 : 11.Mai.2010, 09:40:39 a.m. »
Un batran care are probleme cu auzul se duce la doctor. Acesta ii da un aparat auditiv.
Peste o luna se intoarce la cabinet pentru control.
- Aparatul isi face treaba, auzul dumneavoastra este perfect… Cred ca familia este foarte bucuroasa ca puteti auzi din nou, ii spune doctorul.
- A, nu le-am spus inca, doar stau si ascult… mi-am schimbat testamentul de trei ori pana acum.

...

- Draga mea, ce preferi? Un barbat frumos sau unul inteligent?
- Nici unul, nici altul. Stii ca imi placi doar tu. :fluier:
« Ultima Modificare: 11.Mai.2010, 09:46:49 a.m. de mxxa »

Offline adrian_r5

« Răspuns #971 : 11.Mai.2010, 01:56:57 p.m. »
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta.

− Ce vrei sa-mi zici Thomas?
− Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta, ma plictisesc! As vrea sa trec direct la liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste. Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
− Sa vedem Thomas: 3x4?
− 12
− si 6x6?
− 36,domnule director.
− Capitala Japoniei?
− Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora, Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari. Amandoi accepta. Profa incepe:
− Thomas, vaca are 4 si eu am 2 ce este?
− Picioarele, doamna.
− Corect, ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei? Directorul se mira de intrebare...
− Buzunare,doamna
− Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
− In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
− Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
− Oja pt unghii,doamna.
− Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
− Genunchi,doamna!
− Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara? Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
− Patul, doamna!
− Care parte a corpului meu este cel mai des umeda?
− Limba dumneavoastra, doamna!
− Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii adora sa-l priveasca?
− Cerul! spune Thomas
Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune:
− Nu o sa te trimit la liceu; o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test.....

Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi!
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Leutzu

« Răspuns #972 : 11.Mai.2010, 04:13:20 p.m. »
Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu.
Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul.
- Nu se vinde, spune functionarul.
- De ce?
- Nu se lipeste.
Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului:
- De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste!
- Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea ailalta.

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #973 : 11.Mai.2010, 05:50:22 p.m. »
Asta era cu Ceausescu.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #974 : 11.Mai.2010, 05:58:58 p.m. »
 :pardon: Am vrut sa spun si eu un banc si nu reusesc sa-l aliniez! Mii de scuze! =)) =)) Puteti sa rideti de mine.  Sau poate asta e un banc! :-j                                                                                                                                                    

Pai nu vazusi ca ti l-am editat eu si l-am aranjat cum trebuie? :))
  Oricum,era tare bancu. :D
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline sanduraveica

« Răspuns #975 : 11.Mai.2010, 11:13:56 p.m. »
  Sotia il intreaba pe sot:- ai vazut tipul, care m-a salvat cind eu ma inecam?   -Da, a trecut pe la mine si si- a cerut scuze.    Mersi Andrei scrie-l ca nu am reusit .   
  • Ignis

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
« Răspuns #976 : 12.Mai.2010, 12:51:53 p.m. »
Două blonde la o recepţie simandicoasă, după ce au defilat pe la bufet,
 una-i spune celeilalte:
"Dragă, hai să plecăm ! Vinul, cică e vechi, icrele sunt negre!"
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #977 : 12.Mai.2010, 04:11:38 p.m. »
Scrisoarea unui recrut in armata austriaca

Draga mama si tata,

Ma simt foarte bine aici! Sper ca si voua acasa, lui Karl, Peter, Hans, Annemarie, Karin si Andreas.
Spune-le lui Karl si Peter ca in armata e minunat si sa se inroleze si ei neaparat, inainte sa se ocupe toate locurile.

La inceput mi-a fost mai greu, fiindca trebuia sa stau in pat pana la ora 6, dar m-am obisnuit. Mai spune-le lui Karl si Peter ca nu trebuie sa-si faca decat lor patul si inca cateva fleacuri inainte de micul dejun. Nu tu munca in grajd, hranit de animale, taiat lemne, facut focul…

Micul dejun e mai ciudat : sunt tot felul de sucuri, chifle, dulceata, müsli, dar nici un cartof, carne, sunca, carnati si varza asa cum mancam noi acasa. Dar poti sa le mananci portia unor oraseni care beau doar cafea.

Nu ma mira ca orasenii nu pot merge asa repede si departe. Dupa un mars de cateva ore, au basici la picioare si se intorc in unitate cu camionul. Si nu au mers decat cum ar fi la noi de acasa la posta. Peisajul e frumos, dar din pacate foarte plat.

Am primit laude pentru tragere cu pusca ! Nici nu stiu de ce. Cercul negru din centru e mult mai mare decat un cap de soarece si nici macar nu se misca. Si nici nu trage inapoi ca fratii Huber de peste deal… Unde mai pui ca trebuie sa te intinzi comod pe o saltea si sa astepti pana trag si ceilalti (o vesnicie…)

Cel mai mult imi plac antrenamentele de lupta corp la corp. Dar trebuie mare atentie la oraseni ca se rup repede. Doar cu Sepp am probleme, l-am pus jos doar o singura data. Cred ca din cauza ca eu am 1,80m si 80 kg iar el 2 m si 130 kg.
Oricum e mult mai usor ca acasa cand scapa taurul nostru la vaci si trebuie sa-l bag inapoi in grajd.

Deci nu uitati sa le spuneti lui Karl si Peter sa se grabeasca, ca nu prea mai sunt locuri.
Va imbratisez cu drag,

Fiica voastra Maria

Go Terios!!!:)

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
« Răspuns #978 : 12.Mai.2010, 04:34:10 p.m. »
Doi medici psihiatri coboară scările. Unul se împiedică, cade şi îşi rupe piciorul.
Celălalt se repede la el şi îl întrebă:
- Vrei să discutăm despre asta?
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline xim

« Răspuns #979 : 12.Mai.2010, 05:29:23 p.m. »
2 bancheri loviti de criza...unul catre celalalt "tu cum dormi noaptea? ... eu ma trezezsc din 5 in 5 minute transpirat si agitat!" ... raspunsul celui de al doilea bancher"aaa...eu dorm ca un prunc....pling toata noaptea si ma c.. de 2 ori pe mine"
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray