Autor Subiect: Un baaaanc :)  (Citit de 435765 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: Un baaaanc :)
« Răspuns #450 : 13.Aug.2009, 10:40:07 p.m. »
Al doilea e beton rau, =))
  • Ignis

Offline danker

« Răspuns #451 : 13.Aug.2009, 11:20:45 p.m. »
Sotul se uita atent la sotia sa si-i zice:
-Rochia ta noua este prea indrazneata. Se vede totul prin ea.
-Ei si? O femeie cinstita nu are nimic de ascuns..

Un mos si o baba, sot si sotie mor intr-un accident si ajung in Rai. Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja cu palmieri si cu o casa de lemn si le spune ca tot ce au de facut in Rai este sa stea acolo si sa se bucure de tot. Mosul se intoarce catre baba si ii zice:
- Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar nu... tu voiai sa mancam sanatos...

-O cercetare recenta arata ca barbatul este animalul cel mai nefericit din lume, pentru ca are tate fara lapte, ouale fara coaja, cocoselul fara aripi si sacul fara bani.
-Se pare ca in 80% din cazuri,femeile nu se mai casatoresc pentru ca si-au dat seama ca pentru 15 cm  de carnat , nu are nici un sens sa tina tot porcul in casa.
« Ultima Modificare: 13.Aug.2009, 11:46:24 p.m. de danker »
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline zooky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 468
  • Gen: Femeie
« Răspuns #452 : 14.Aug.2009, 09:32:36 a.m. »
Moare un programator, pasionat de jocuri, si ajunge in Iad. Dupa o saptamana, Satana Il suna pe Dumnezeu:

- Doamne, ce nebun mi-ai trimis?! A distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare: “Unde-i iesirea spre nivelul 2?!!”

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #453 : 14.Aug.2009, 11:22:07 a.m. »
O prostituata merge la un doctor de chirurgie plastica si il roaga sa ii mai faca o gaura in fund.
Doctorul mirat si foarte intrigat o intreaba:
- Doamna ca sa va fac operatia, as vrea sa stiu si eu motivul care va determina la un asemenea fapt.
- Doctore, fiindca in ultimul timp businessul imi merge foarte bine, as vrea sa deschid si eu o noua locatie.

- Cand au barbatii chef de sex ?
- In zilele care incep cu M: marti, miercuri, miseara, maine, mereu ...

Culmea paternitatii:
"Sa-ti recunosti copilul de la o posta."

O femeie de 54 de ani se marita pentru a 4-a oara. In noaptea nuntii ii spune noului ei sot:
- Te rog sa fii tandru cu mine. Inca sunt virgina!
- Ha ! Ha ! Ha ! Cum poti sa fi virgina?, intreaba sotul incredul. Doar ai mai fost maritata de 3 ori!
- Ei bine, raspunde femeia, primul meu sot era psihiatru. Tot ce isi dorea era sa vorbeasca despre sex.
Al doilea meu sot era ginecolog. Tot ce isi dorea era sa se uite la sexul meu.
Al treilea meu sot era colectionar de timbre. Oh, doamne, ce dor mi-e de el!!!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline zooky

• Sr. Member
« Răspuns #454 : 14.Aug.2009, 11:50:10 a.m. »
Un om avea un papagal care înjura. Într-o zi, exasperat, îl închide în cameră. Nimic, numai porcării îi ieşeau pe gura papagalului. Îl închide în şifonier. Şi mai rău. Îl închide în congelator. După un minut tace. Deschide omul uşa congelatorului. Papagalul zice "Vă rog să acceptaţi scuzele mele pentru neplăcerile provocate, vă asigur însă că nu se vor mai repeta!". Omul să cadă pe spate, nu-i venea să creadă. Tot papagalul: "Apropo, doar aşa, de curiozitate: găina cu ce a greşit?"

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #455 : 14.Aug.2009, 11:56:52 a.m. »
 La un fotograf au venit mai multi chinezi pentru a se fotografia. Fotograful se gandi: 'De ce sa-i mai fotografiez, daca seamana leit unul cu altul? O sa le dau aceeasi fotografie!'.
Cand primesc fotografiile, un chinez ia fotografia, se uita lung la ea si spune:
- Nu e fotoglafia mea.
- Cum nu e a ta? - intreaba fotograful.
- Nu e fatza ta?
- Fatza e a mea, dar camasa .... nu.

Intra un cowboy in salon si vede o femeie frumoasa. Nu stie cum sa intre in vorba cu ea,
asa ca ii impusca pe toti, dupa care o intreaba:
- Si... singurica, singurica...?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • B-07-SAP
« Răspuns #456 : 15.Aug.2009, 03:03:38 a.m. »
cateva perle de la bac 2009 :
 ° În cunoscuta baladã Miorita, sunt descrise câteva întâmplãri în care sunt implicate doi criminali, o oaie turnãtoare, si un cioban care socheazã prin prostia lui.
° Poetul îsi asteapta iubita ca împreuna sa cutremure o barca.
° Calin tine de mîna mireasa care are parul lung de fericire.
° Împãratul avea o grãdinã si în fund un mãr.
° Zoe si Tipãtescu se iubeau pe la spate
° Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
° Inima este împãrtitã în douã atricule si douã testicule....
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline cobra20

« Răspuns #457 : 15.Aug.2009, 08:38:13 p.m. »
Doi tipi la inchisoare:
-Cati ani ti-au dat?
-15.
-Pentru ce?
-Am spart un geam la serviciu.
-Dumnezeule! Pentru atat? Unde lucreai?
-Pe un submarin...

Pesimistul vede intr-un tunel intunericul, optimistul vede lumina de la capatul lui, realistul vede luminile trenului care vine.....Mecanicul vede trei nebuni pe sina....

cateva perle in plus de la bac:

-Moromete a fost un luptator pentru libertate de care se temeau dusmanii
-Poema "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice. In balada "Miorita" este vorba de trei ciobani care comploteaza impreuna sa-l omoare pe unul dintre ei. Ciobanul "Mioritei" a spus ca la cap sa-i puie diverse categorii de fluiere.
-Multimile de boieri exploatatori isi tineau banii numerar in pungi. Haiducii ii atacau si ii usurau de bani in toate baladele.
-Alexandru Lapusneanu s-a tinut de cuvint atunci cind a spus:
De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu! Dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu.
- La o intrebare-capcana, un raspuns pe masura: „Unde s-au intalnit Mesterul Manole si Coana Chirita?!?“, „... cred ca prin Bucuresti, langa un lac dintr-un parc...“.
-
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #458 : 17.Aug.2009, 09:54:20 a.m. »
 Intr-o alimentara intra un caine cu o bancnota in gura, latra spre un salam, da bancnota vanzatorului, ia salamul in gura si pleaca. A doua zi la fel! A treia zi, vanzatorul urmareste cainele, care ajunge in fata unei usi, suna si iese un tip care il ia la bataie pe bietul caine. Vanzatorul, revoltat, intervine:
- Dom'le, esti nebun? Cainele asta este foarte inteligent! De ce-l bati?
- Lasa, domnule, ca stiu eu ce stiu! Il bat pentru ca iar si-a uitat cheile acasa!

De ce nu se duc toti managerii in concediu in acelasi timp? - Ca sa nu se vada ca merge compania si fara ei.

In tramvai pe o strada din Bucuresti se deplasa un batrin, care fiind
asezat i s-a deschis fermoarul la blugi.
O domnisoara ii atrage atentia si-i spune,
- Mosule, ti s-a deschis magazinul,
- Da? dar ia uite, directorul este acolo?
- Nu, se vede doar un roman beat culcat pe doi saci.

Offline zooky

• Sr. Member
« Răspuns #459 : 17.Aug.2009, 12:22:48 p.m. »
Un bulldog merge pe stradă si, deodată, ajunge în dreptul unui gard pe care scrie: “Câine rău!”
Sună el la poartă si îi răspunde un câine mititel.
- Mă-ta-i acasă?
- Nu.
- Tactu-i acasă?
- Nu!
- Atunci cine-i câinele rău?
- Eu, că nu pap tot din farfurie…

La nebuni , 2 nebuni vor sa evadeze ...
-Ba , ne luam avant si iesim prin gaura cheii !!!
-Perfect .
Isi ia primul avant , fuge si fu** un cap in usa ...
Al doilea se duce si se uita la gaura cheii :
-Ba , ce prost esti , n-ai vazut ca era cheia in broasca pe dinafara !!!