Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Un baaaanc :)
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
37
38
39
40
41
[
42
]
43
44
45
46
47
...
348
Mergi Jos
Autor
Subiect: Un baaaanc :) (Citit de 435760 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
edy70
Hero Member
Mesaje postate: 888
Gen:
Re: Un baaaanc :)
«
Răspuns #410 :
29.Iul.2009, 10:04:50 a.m. »
Fiul unui avocat termina cu succes facultatea de drept, iar tatal, mindru, se hotaraste sa se pensioneze si sa-i lase afacerea fiului. Il cheama in birou si-i arata un munte de dosare, mai vechi si mai noi:
- Iata, fiule, asta e munca mea. Eu nu mai am putere sa continui, asa ca te las pe tine.
Se pune baiatul pe treaba si cistiga proces dupa proces. Dupa 6 luni, ii zice tatalui:
- Tata, am reusit! Am rezolvat toate dosarele pe care mi le-ai lasat!
- Timpitule, nu trebuia sa faci asta! Tu de unde crezi ca am avut bani ani de zile sa te tin in scoala ?
Un avocat nu opreste cu masina la semnul STOP si este tras pe dreapta de un politist. Dupa cum se stie, avocatul este un tip arogant, care se crede mult mai destept decat altii, asa ca omul nostru decide sa faca putin mishto de politist:
- Actele dvs, va rog.
- Pentru ce?
- Nu ati oprit la semnul STOP!
- Am incetinit si era liber, nu venea nimeni!
- Dar nu ati oprit masina pe loc...actele, va rog.
- Care-i diferenta?
- Diferenta este ca la semnul STOP trebuie sa opriti masina pe loc, aceasta e legea...actele va rog...
- Daca imi poti arata care este diferenta legala intre a incetini si a opri, iti dau actele si te las sa-mi dai amenda, daca nu, ma lasi sa plec si nu ma amendezi!
- De acord, dar coborati va rog din masina!
Avocatul coboara linistit, iar intre timp politistul isi scoate bastonul si incepe sa dea vartos in avocat,spunand:
- Vrei sa ma opresc sau doar sa incetinesc?
Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate. Pentru a-l convinge sa o faca, primarul îl chema la el in birou:
- Domnule avocat, am observat ca veniturile dumneavoastra anuale se ridica la peste 600.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodata nu ati facut vreo donatie comunitatii...
- Daca tot ati cautat informatii despre mine, nu ati observat ca mama mea este bolnava, iar medicamentele de care are nevoie depasesc de câteva ori veniturile ei?
- Nu... raspunse primarul jenat.
- În al doilea rând, fratele meu, veteran de razboi, este condamnat într-un scaun cu rotile si este orb.
Primarul începu sa-si ceara scuze, dar fuse întrerupt:
- În plus, sora mea a murit într-un accident lasând orfani trei copii.
Umilit, primarul:
- Nu stiam, ma iertati...
Însa avocatul continua:
- Nu vad de ce v-as da dumneavoastra bani, daca nu le dau nici lor...
memorat
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.
Silfax
Hero Member
Mesaje postate: 1844
Gen:
«
Răspuns #411 :
29.Iul.2009, 10:19:06 a.m. »
Edy... din ce barou faci parte?
memorat
S-Cross Elegance benzina 4x2
edy70
Hero Member
Mesaje postate: 888
Gen:
«
Răspuns #412 :
29.Iul.2009, 10:29:23 a.m. »
Chiar nu am nici o legatura .... dar citeam ceva de la Urban Iulian si .....
Inca unul :
Unui tip trebuia sa i se faca transplant de inima. Cum existau 3 donatori este lasat sa aleaga de la cine vrea inima. Doctorul ii spune:
- Primul a fost sportiv, se antrena, avea o inima puternica, al doi-lea era doctor, stia sa se ingrijeasca iar al trei-lea a fost avocat. A cui inima o vrei? Tipul fara sa se gandeasca mult raspunde:
- A avocatului!
- De ce?
- Dintre toti el si-a folosit cel mai putin inima!
memorat
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.
WayOfLife
Hero Member
Mesaje postate: 2846
Gen:
Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
«
Răspuns #413 :
29.Iul.2009, 11:55:46 a.m. »
Intrebare: Oare Superman este mai destept decat Batman? Raspuns: Cu siguranta nu! Pentru ca Superman isi trage chilotii peste pantaloni!
Un betiv intra intr-o biserica catolica si se duce direct la confesare. Intra in cabina si nu zice nimc. Popa, nedumerit, isi drege vocea incercand sa-i atraga atentia omului. Asta nimic. Dupa un timp, bate popa de 3 ori in peretele despartitor, la care betivul raspunde: - N-are rost sa bati, nici eu nu mai am hartie.
Intrebare: De ce pe ecranul calculatorului sunt doua urme de picioare?
Raspuns: O blonda a incercat sa intre pe internet.
-Sunt uimit de ce aud! Popescu mi-a zis ca merge sa isi viziteze rudele, si acum aud ca e in inchisoare!...
-Da, de fapt cam toate rudele lui sunt acolo...
Alinuta ii cere lui tatu-sau 10000 lei, apoi pleaca la piata.
Peste 1 ora se intoarce si spune:
-Tata, am pierdut acei 10000!
-Cand?
-Cand mi-am luat inghetata!
memorat
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
zooky
Sr. Member
Mesaje postate: 468
Gen:
«
Răspuns #414 :
29.Iul.2009, 02:20:40 p.m. »
WoL : "Intrebare: Oare Superman este mai destept decat Batman? Raspuns: Cu siguranta nu! Pentru ca Superman isi trage chilotii peste pantaloni!'"
Atat superman cat si batman isi trag chilotii peste pantaloni
deci sunt la fel de destepti
...
«
Ultima Modificare: 29.Iul.2009, 02:24:01 p.m. de zooky
»
memorat
lucianer
Hero Member
Mesaje postate: 8047
Gen:
Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
«
Răspuns #415 :
29.Iul.2009, 03:56:07 p.m. »
Puneti-va de acord in privinta bancurilor, care dintre voi sa il posteze . altfel iese ceva ...stereo
memorat
Go Terios!!!:)
zooky
Sr. Member
Mesaje postate: 468
Gen:
«
Răspuns #416 :
29.Iul.2009, 04:08:23 p.m. »
Nu am postat bancul...raspundeam intrebarii puse de WOL
memorat
Racky
Sr. Member
Mesaje postate: 499
Gen:
Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
«
Răspuns #417 :
29.Iul.2009, 04:21:29 p.m. »
Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim.
Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei.
Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.
Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.
Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.
Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.
Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa , cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.
Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: "Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!"
Morala:
INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina...
memorat
Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.
WayOfLife
Hero Member
Mesaje postate: 2846
Gen:
Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
«
Răspuns #418 :
30.Iul.2009, 09:07:06 a.m. »
Perle din armata:
1.Fruntasul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca a fost gasit cu o persoana de sex feminin la gardul unitatii în loc sa fie în pat...
2.Sergentul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca imitând vocea locotenentului Ionescu a urlat ca un bou...
3.Instructia domnului medic militar Ionescu, cu tema "Cum ramân sanatos" se amâna pe motiv de boala...
4.Bagati la tartacuta, regulamentul nu poate fi încalcat absolut niciodata, cu exceptia situatiilor prevazute de regulament!
5.Sa nu mai prind picior de soldat nebarbierit prin unitate!
6.Mai rahat, nu mai misca în formatie ca te manânc!
7.O mâna criminala a dat cu piciorul si a spart chiuveta!
8.Am auzit un zâmbet în formatie!
9.Bateti trei pasi si începeti sa cântati cu stângul!
10.Sa nu mai prind televizorul mergând noaptea prin camera!
11.Daca sunteti prosti si nu tineti minte cumparati-va un carnetel si un pix si tineti-le la buzunarul de la piept, si va puteti nota. Uite asa ca mine...
12.Varianta: Daca sunteti prea prosti sa va aduceti aminte scrieti-va pe ceva. Si eu îmi sciu totul.
13.Aveti grija la pragul ala de sus. Daca va dati cu capul de el ramâneti
prosti pe toata viata. Si eu mi-am dat de trei ori, de aia stiu...
14.Unuia i se face morala în fata plutonului: Aveti în fata un magar si un porc...(urmeaza mustruluiala si la sfârsit)...treci la loc în formatie magarule!...
15.La instructia de front, dom' plutonier ordona: "Pluton, alinierea în front câte unul! Pentru verificarea bocancilor, ridicati piciorul drept!" Unul dintre soldati ridica, din greseala, piciorul stîng, la care dom' plutonier, vazând si un bocanc stâng ridicat, striga imediat: "Ba, care ai ridicat amândoua picioarele?"
16.Sergentul catre soldati:
-Trebuie sa tineti dusmanul tot timpul în ochi...Ce te holbezi asa la mine soldat!?....
17.Dupa dus: V-ati parfumat ca niste curve! Numai nevasta-mea si fiica-mea se mai parfumeaza asa.
Cum se numeste pe moldoveneste lovitura de pedeapsa?
`Palitura de osanda`
I:Ce inseamna prescurtarea de la NASA (V):
R:National Astronaut Scattering Administration
memorat
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
lucianer
Hero Member
Mesaje postate: 8047
Gen:
Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
«
Răspuns #419 :
30.Iul.2009, 09:12:20 a.m. »
Palitura de osande este din republica, nu de la noi!
memorat
Go Terios!!!:)
Tipărire
Pagini:
1
...
37
38
39
40
41
[