ieri, adica 2.04 a fost si ziua mea
imi urez la multi ani pe aceasta cale, la multi ani suzukarilor care isi sarbatoresc ziua de nastere azi si ieri si nu in ultimu rand
ma pis pe forumu asta penal
*********************************************************************************************am zis ca e la fix acum de sarbatorile voastre astea de pasti, vi se potriveste ca o manusa

.
Intrucat prin cele afirmate mai sus in portiunea cu stelute si-a exprimat in mod irefutabil si explicit pozitia fata de tot ceea ce reprezinta aceasta comunitate, fata de eforturile tuturor, fata de moderatori, administratori si fata de toti cei 1071 de utilizatori ai suzuki-club.ro utilizatorul @rgb primeste in mod la fel de irefutabil si fara avertismente intermediare BAN PERMANENT PE ACEST FORUM.Pacat Dane. Sper ca ti-a umblat cineva la calculator cand nu ai fost prin preajma. Sau ca ai baut atat de mult de ziua ta incat ai ajuns sa nu mai stii cine esti si din ce specie faci parte. Altfel nu imi explic iesirea.
As prefera sa stiu ca s-a produs undeva o greseala si ca lucrurile se vor clarifica. Pana atunci insa ... esti out din viata noastra.
Cu respect,
Leutz