Autor Subiect: Pentru raceru' din tine  (Citit de 4577 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Pentru raceru' din tine
« : 03.Nov.2011, 12:36:14 a.m. »
Cred ca nu exista sofer sa nu fii avut fantezia de a va testa limitele pe un circuit, sa va dezlantuiti. Poate printre noi exista userii care au reusit sa traiasca o astfel de experienta, eu unul nu am avut ocazia.
De ce am deschis acest topic? Ma dadeam pe net, cautam una alta despre "Junk"ul meu si mi-a sarit in ochi urmatorul link: http://www.trackpedia.com/wiki/Tracks_in_Europe

Cred ca este destul de interesant pentru cei care macar viseaza la o zi pe circuit...chiar daca, poate, nu vor reusi sa dea tot ce e mai bun din cauza emotiilor  B-)

« Ultima Modificare: 03.Nov.2011, 12:38:21 a.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Pentru raceru' din tine
« Răspuns #1 : 03.Nov.2011, 10:01:03 a.m. »
Are si vreo linie continua ? :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline roberto

SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 03.Nov.2011, 06:56:41 p.m. »
Pffiu...Interesant rau mai @roberto...dar cam scump. Da' ma gandesc in viitor sa-mi fac o pusculita pentru o experienta d-asta...cred ca ar fi interesanta o astfel de experienta.

Cine ar mai fi tentant de o astfel de experienta?
  • #romaniaelectrica

Offline roberto

« Răspuns #4 : 03.Nov.2011, 07:18:24 p.m. »
Un amic depe alt forum a trait experienta, il citez mai jos:

"....o experienta marcanta. Din pacate, nimic nu va mai fi la fel de acum incolo... "

"Am fost in sudul Frantei, in apropiere de Le Luc, pe Circuit du Var. Eu am avut pachetul Hi-Tech: http://www.agsformule1.com/en/driving-course/program.php

Am condus de dimineata Formula 3 si dupa-amiaza Formula 1. Paradoxal, m-am impacat mai bine cu Formula 1.

Formula 1 a avut 650 HP, Formula 3 parca a avut 450 HP. Am crapat de frica: si nu vorbesc aici ca eram incitat, bucuros, anxios - NU, vorbesc de o frica viscerala de moarte si de faptul ca voi face praf o masina care la un moment dat a concurat efectiv in Formula 1.

Am ramas cu un sentiment foarte ciudat: am constientizat ca nu voi putea fi niciodata atat de bun pe cat imi doresc. Si am inteles acum si mai bine de ce diferenta dintre piloti nu se face la accelerare, ci la franare.

Cam in 30 de zile imi vine si filmarea - daca e interesanta o sa pun un link.

Dupa 2 zile am condus si niste supercar-uri. Sincer, a parut banal, cu o SINGURA exceptie: Porsche GT3 RS. Asta e o masina barbateasca, insa intr-adevar nu face decat sa planuiasca permanent cum sa te ucida."

Iata si filmuletul:

« Ultima Modificare: 03.Nov.2011, 07:21:46 p.m. de roberto »
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 03.Nov.2011, 07:40:57 p.m. »
Mda...Interesant. Dar parca mai tentat suna pentru mine o masina super sport pe un circuit ;)
  • #romaniaelectrica

Offline sanduraveica

« Răspuns #6 : 03.Nov.2011, 08:00:56 p.m. »
      Provocatoare rau de tot ideea asta si ar fi o experienta chiar nemaipomenita dar pentru multi ramane doar o fantezie. Filmuletul mi-a placut, s-a vazut diferenta chiar aveam senzatia ca merge infranata cu imaginile de pe masina ;) dar cand vedeam cum zburda pe langa camera statica aveam aveam alta impresie. Am vazut la tv. ca te poti da cu masina personala pe Nurburgring. Platesti cate curse vrei si-ti faci damblaua! ;)
  • Ignis

Offline roberto

« Răspuns #7 : 03.Nov.2011, 08:11:37 p.m. »
O varianta mai apropiata si mai accesibila ca pret este: http://www.euroring.hu/index.php?content=12

Pt a putea ajunge pe circuit trebuie facuta rezervare din timp, pentru minim o ora. Pretul este de 8000 HUF/ora, adica aproximativ 120 RON.....daca nu gresesc. Circuitul are aproximativ 2700m.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 03.Nov.2011, 08:38:21 p.m. »
Se pune de o intalnire SCR pe un circuit?   :D

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 03.Nov.2011, 08:49:20 p.m. »
Daaaaa!

Accesul pentru Nurburing e chiar accesibil. De inchiriat masina ne putem inchiria chiar Swift Sport ;)
Pe de alta parte la Hungaroring e chiar mai ieftin, adica 5 runde (undeva la 20 minute/runda zice @RoSonic) costa 42E si de dai cu masinuta ta.

• #romaniaelectrica