Un amic depe alt forum a trait experienta, il citez mai jos:
"....o experienta marcanta. Din pacate, nimic nu va mai fi la fel de acum incolo... "
"Am fost in sudul Frantei, in apropiere de Le Luc, pe Circuit du Var. Eu am avut pachetul Hi-Tech:
http://www.agsformule1.com/en/driving-course/program.phpAm condus de dimineata Formula 3 si dupa-amiaza Formula 1. Paradoxal, m-am impacat mai bine cu Formula 1.
Formula 1 a avut 650 HP, Formula 3 parca a avut 450 HP. Am crapat de frica: si nu vorbesc aici ca eram incitat, bucuros, anxios - NU, vorbesc de o frica viscerala de moarte si de faptul ca voi face praf o masina care la un moment dat a concurat efectiv in Formula 1.
Am ramas cu un sentiment foarte ciudat: am constientizat ca nu voi putea fi niciodata atat de bun pe cat imi doresc. Si am inteles acum si mai bine de ce diferenta dintre piloti nu se face la accelerare, ci la franare.
Cam in 30 de zile imi vine si filmarea - daca e interesanta o sa pun un link.
Dupa 2 zile am condus si niste supercar-uri. Sincer, a parut banal, cu o SINGURA exceptie: Porsche GT3 RS. Asta e o masina barbateasca, insa intr-adevar nu face decat sa planuiasca permanent cum sa te ucida."
Iata si filmuletul: