Autor Subiect: Releu semnalizare sau alta problema...!?!  (Citit de 9759 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LuckyOWE

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
Releu semnalizare sau alta problema...!?!
« : 16.Oct.2011, 02:00:07 p.m. »
Nu imi functioneaza corect semnalizarea : se opreste dupa cateva "clipiri". Initial am crezut ca e de vina e intrerupatorul de la volan pentru ca avariile functionau fara oprire,dar dupa mai multe apasari ale butonului de avarie a inceput sa faca figuri si sa se opreasca (dar nu de fiecare data) . In general avariile functioneaza corect insa semnalizarea mai tot timpul mi se opreste si e foarte suparator cand iti moare semnalizarea. Releul e de vina sau o fi alta buba? am inteles de la un mester de la Doly ca releul este situat intr-un loc greu accesibil si ca e de munca ...adica trebuie sa merg la ei ca sa schimb o piesa banala,alt lucru suparator. A mai schimbat cineva releul sau stie cum se schimba "acasa" ,fara sa ajung la mester ? Sau alte pareri despre problema mea.....
0740987986

Offline hodoroncktronck

Re: Releu semnalizare sau alta problema...!?!
« Răspuns #1 : 09.Nov.2011, 12:09:53 a.m. »
La Ignis nu am avut astfel de probleme, dar cand am avut Dacia am avut o problema similara, mi se bloca releul de semnalizare pe pozitia aprins. Rezolvarea pe moment era simpla, un bobarnac in carcasa releului si isi revenea. Am schimbat 3-4 pana am gasit unul bun.
« Ultima Modificare: 09.Nov.2011, 12:14:29 a.m. de hodoroncktronck »
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004

Offline miocrl

« Răspuns #2 : 09.Nov.2011, 08:56:18 a.m. »
daca e ca la suzuki sx4 trebuie sa cauti BCM(Body control module)(locul unde sunt infipte si sigurantele) undeva sub volan in stanga, desfaci 2 suruburi il invarti si scoti releul
daca e ca la opel agila incearca sa cauti pe forumurile de opel

Offline LeonardSZK

« Răspuns #3 : 09.Nov.2011, 09:56:41 a.m. »
@LuckyOWE Poate te ajuta asta:

Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline LuckyOWE

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #4 : 12.Nov.2011, 06:13:45 p.m. »
Multumesc celor care au raspuns,in special LeonardSZK ,care m-a lamurit pe deplin unde-i afurisitul ala de releu !
0740987986

Offline danker

« Răspuns #5 : 10.Dec.2011, 07:01:46 p.m. »
- LeonardSZK ca de obicei la obiect.  :clap:
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline vladys

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
« Răspuns #6 : 25.Ian.2013, 11:37:15 p.m. »
Nu imi functioneaza corect semnalizarea : se opreste dupa cateva "clipiri". Initial am crezut ca e de vina e intrerupatorul de la volan pentru ca avariile functionau fara oprire,dar dupa mai multe apasari ale butonului de avarie a inceput sa faca figuri si sa se opreasca (dar nu de fiecare data) . In general avariile functioneaza corect insa semnalizarea mai tot timpul mi se opreste si e foarte suparator cand iti moare semnalizarea. Releul e de vina sau o fi alta buba? am inteles de la un mester de la Doly ca releul este situat intr-un loc greu accesibil si ca e de munca ...adica trebuie sa merg la ei ca sa schimb o piesa banala,alt lucru suparator. A mai schimbat cineva releul sau stie cum se schimba "acasa" ,fara sa ajung la mester ? Sau alte pareri despre problema mea.....

Sa nu intrați cu mașina la Suzuki DOLY , ăștia va fura de va rup , iar dacă lași la reparat mașina ai toate șansele să-ți înlocuiască o piesa buna cu una stricata . Ăștia s-au milogit sa fie reprezentanți de SUZUKI  , altfel dădeau faliment cu bețivanii aia de mecanici .

P.S. Am observat ca acum intra pe forum și domnișoara  Anca CHELARU care se ocupa de vânzări la DOLY , și încearcă sa acopere supărarea  celor care au avut ghinionul  în a le trece pragul . :baston:  tare o mai doare când o cearta tăticul .