0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Eu am fost oprit ieri de 2 ori în drumul spre grădină, dar nu au comentat nimic. Au cerut doar declarații și buletinele.
Citat din: cad din 12.Apr.2020, 02:18:15 p.m.Eu am fost oprit ieri de 2 ori în drumul spre grădină, dar nu au comentat nimic. Au cerut doar declarații și buletinele.Ziceam strict de cazul ala, ca mergi cu masina la spalat........Nici ei nu stiu cum e ......Unii zic ca e permis, altii ca e cu amenda
Citat din: FritzVonSpritz din 12.Apr.2020, 02:27:19 p.m.Citat din: cad din 12.Apr.2020, 02:18:15 p.m.Eu am fost oprit ieri de 2 ori în drumul spre grădină, dar nu au comentat nimic. Au cerut doar declarații și buletinele.Ziceam strict de cazul ala, ca mergi cu masina la spalat........Nici ei nu stiu cum e ......Unii zic ca e permis, altii ca e cu amendaEste permis !https://www.agerpres.ro/social/2020/04/12/gcs-precizari-la-intrebarile-cetatenilor-privind-restrictiile-la-deplasari--485907
Daca nu e autostrada sau dex....care e problema ca merg pe b2. Poti devansa si pe b1 daca te grabesti. In oras nu exista banda de depasire. Doar daca ai bmv (patit cu un soferake dasta ca era spumat ca merg pe b3 legal cu 60). Vroiam sa intru la omv de pe sensul opus blv n.grigorescu. Numai la el.in ceata b3 e rezervata pt viteza. Ma trimitea si la codul rutier
b3 e rezervata pt viteza. Ma trimitea si la codul rutier