Autor Subiect: CONCERTE  (Citit de 49808 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: CONCERTE
« Răspuns #230 : 10.Feb.2012, 12:48:18 p.m. »
:-))
Sincer, mai mult mi-ar fi placut sa merg la Budapesta. Insa data nu ma coafeaza deloc.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline shogom

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #231 : 10.Feb.2012, 09:00:22 p.m. »
mi-am facut cont pe site-ul cirque de soleil si am luat bilete direct de acolo.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #232 : 10.Feb.2012, 10:18:48 p.m. »
In Buda nu ii au parteneri pe Eventim? Asa mi-a lasat impresia site-ul lor.

@Khaos nu stim inca... Dar prefer E de vest, o tara cu o sala de spectacole ca lumea - personal Bell Center mi se para genial (bine nici nu am incercat altceva in afara de ce avem in romanica, plus aseara, Romexpo :( )
Ne gandim.. Poate o facem de un CityBreak sa se justifice pretul calatoriei :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline >pexic<

« Răspuns #233 : 05.Mar.2012, 03:20:37 p.m. »
« Ultima Modificare: 05.Mar.2012, 03:23:33 p.m. de pexic »
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #234 : 17.Mar.2012, 08:13:18 a.m. »
Am fost aici si mi-a placut. Omul e un showman innascut. Calitatea sunetului a fost deosebita.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sfichiu

« Răspuns #235 : 23.Mar.2012, 05:48:51 p.m. »
Anul trecut am fost la Cluj sa-i vad pe cei de la SCORPIONS si SMOKIE,anu asta poate merg la ROXETTE!
http://www.iconcert.ro/concert-roxette-cluj-arena.html :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #236 : 24.Mar.2012, 09:00:04 a.m. »
Aseara am fost aici. 3 ore si jumatate de divertisment nebun, cu casa inchisa si 4 seri la rand. Ca sa va faceti o idee, intr-un potpuriu, Horia Brenciu a cantat si a facut sala sa cante doua strofe din "Desteapta-te romane". Un show cu vreo 40 artisti, care mai de care mai exotic si mai talentat, in frunte cu HB.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Leutz

« Răspuns #237 : 24.Mar.2012, 12:22:41 p.m. »
Ia uitati unde ma duc eu martea viitoare  :). Nu sunt mare fan, dar cred ca e o sana care nu trebuie ratata.

http://premier.ticketek.com.au/shows/show.aspx?sh=G312&v=CRT

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Leutz

« Răspuns #238 : 03.Apr.2012, 05:02:16 p.m. »
Deci am fost la concertul G3, amintit mai sus. Si pot sa spun c-a fost o extraordinar ... Nu ma asteptam sa plec de-acolo in extaz.
De vina au fost toti cei 3 protagonisti, insa detasat vina cea mai mare i-a apartinut lui Steve Vai  :D. Ca si prezenta scenica, vestimentatie, repertoriu, carisma, comunicare cu publicul … i-a depasit in mod clar pe ceilalti, care pe langa el au parut ca n-au reusit sa ajunga la nivelul de artisti ai chitarii ci doar la cel de foarte, foarte buni profesionisti.
Concertul a constat in trei reprize de cate ~45 de minute pentru fiecare din cei trei, urmate de o repriza ceva mai lunga in care au in-"cantat" impreuna.
Cum spuneam, eu unul fiind prima data la un eveniment de acest gen ... si fara sa am absolut nici o legatura anterioara cu chitara, am putut sa-mi dau seama ca Steve Vai e mult peste ceiilalti doi. Practic el a fost cel care a vrajit sala. Satriani e un nume, clar, insa n-a depasit in acest concert nivelul de rocker. Un chitarist ETXREM de competent ... in mod clar a aratat elemente de dificultate pentru cunoscatori, insa nu a vrajit. Lukather, un nume mai mic (pe post de participant temporar in G3, alaturi de cele 2 staruri), dar probabil la fel de competent ca ei. Si el la fel ... a prestat probabil extraodinar de bine d.p.d.v. tehnic, dar nu a vrajit. La S. Vai sala a fost de-a dreptul muta.
Lucrurile astea mi-au fost confirmate si de colegul cu care am fost, care canta de mic la toate tipurile de chitara si este bute de teorie si practica, la fel ca si de ... istorie a chitarii.

Pentru exemplificare pun aici un video cu S. Vai de la concertul similar din Sydney, care a fost weekendul trecut. Eu n-am avut cu ce sa inregistrez ... si nici n-am avut timp, ca eram mult prea furat de peisaj.

Sper sa aveti rabdare sa parcurgeti tot clipul. Nu ratati partea de final, de la minutul ~6:35 incolo  :x. Si sper ca nu-mi vor da in cap rocker-ii de profesie de pe forum pentru cele afirmate mai sus …

« Ultima Modificare: 03.Apr.2012, 05:13:46 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #239 : 06.Apr.2012, 02:38:01 p.m. »

Am vazut post-ul tau ... am mai vazut si altceva ... si mi-a ramas intiparita in minte formula G3 - Joe Satriani, Steve Vai, Steve Morse ... m-a mirat putin prezenta lui Morse ... apoi am vazut al doilea post al tau si mi-am zis ca am avut vedenii si ca nu e nici un Steve Morse pe afis ... da' se pare ca nu sint chiar atit de ramolit  ;)

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: