Autor Subiect: Google +  (Citit de 5744 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LTD

Re: Google +
« Răspuns #10 : 27.Iul.2011, 04:03:31 p.m. »
verifica in folderul junk mail sau in spam
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline cobra20

« Răspuns #11 : 27.Iul.2011, 04:06:18 p.m. »
verifica in folderul junk mail sau in spam

Am facut si pe ala, nimic. Mai las poate o sa vina mai tarziu.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #12 : 27.Iul.2011, 04:10:31 p.m. »
eu urasc yahoo-ul din start !

am patit o chestie foarte interesanta .. am primit un mail si am fost notificat pe mess... cand am citit nu era nimic .. nici pana in ziua de azi nu am primit mail-ul ala.. a trebuit sa sun persoana si sa-i spun sa-mi trimita pe gmail :)

oricum google e viitorul asa ca mai devreme sau mai tarziu tot o sa-ti faci adresa gmail :D

Offline cobra20

« Răspuns #13 : 27.Iul.2011, 04:28:36 p.m. »
eu urasc yahoo-ul din start !

am patit o chestie foarte interesanta .. am primit un mail si am fost notificat pe mess... cand am citit nu era nimic .. nici pana in ziua de azi nu am primit mail-ul ala.. a trebuit sa sun persoana si sa-i spun sa-mi trimita pe gmail :)

oricum google e viitorul asa ca mai devreme sau mai tarziu tot o sa-ti faci adresa gmail :D

:-)) bine ca ai adus aminte de Gmail, am cont si acolo. Trimite inca odata pe: szabytasnadi@gmail.com
« Ultima Modificare: 27.Iul.2011, 04:37:06 p.m. de cobra20 »

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline sanduraveica

« Răspuns #14 : 27.Iul.2011, 05:40:55 p.m. »
      Puteti explica va rog unui novice :D care-i diferenta dintre  .com si gmail si de ce ar fi mai bine sa treci de pe unul pe celalalt, oricum sunt deschis la noutati. :dknw: :)
  • Ignis

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #15 : 27.Iul.2011, 06:13:31 p.m. »
Sunt 2 casute de mail, una la yahoo si una la google. Fiecare cu diferente si similitudini... :dknw:
In ultima vreme si eu am inceput sa folosesc mai mult mailul de la google... desi ma cam deranjeaza uneori ca nu are foldere, ca si yahoo :-S
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline sanduraveica

« Răspuns #16 : 27.Iul.2011, 06:46:23 p.m. »
     In ignoranta mea  m-am multumit cu adresa de yahoo. E un inceput si urmeaza sa ma lamuresc pe deplin asupra subiectului asta! Multumesc! :)
  • Ignis

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #17 : 27.Iul.2011, 08:53:34 p.m. »
pai e simplu...

sa analizam

Yahoo

Avantaje

- singurul avantaj in unele tari cum e in Romania este Yahoo messanger

... imi cer scuze daca nu vad si alte avantaje la yahoo :)

Dezavantaje

- serviciu de mail lasa de dorit .. aici ma refer la trimis un simplu mail

- interfata de mail pe mine ma enerveaza ... e destul de lenta si are 1 milion de alte chestii care chiar nu ma intereseaza ... daca vreau stiri sau altele ma uit pe site-uri dedicate

- pana si pe pagina de login la mail exista reclama deranjanta :D

- hmmm ofera numai mail, cateva stiri si "cautare"  >:)

... nu mai imi vine nimic momentan

Google

Avantaje

- din punct de vedere al mail-ului este super rapid, nu ai reclame, nu te deranjeaza nimic vizual, simplu de folosit, serviciul de mail este aproape instant (nu am patit de aproximativ 5 ani de cand il folosesc sa nu primesc un mail sau sa astept sa vina

- prin cont de e-mail ai acces la blogger (pentru blog), ai acces la google+ care este demential :), cont pe picasa (unde poti sa urci poze gratis), google docs (unde ai word, excel, calendar, etc online .. adica le poti accesa de unde vrei tu .. nu te cari cu stick, hdd, cd ...)

- gasesti orice email vechi in cateva secunde – Tehnologia de cautare Google integrata in Gmail iti permite sa gasesti imediat orice email sau chat

- salvare automata - nu se pierd mail-uri daca pica curent, net, meteoriti, etc (salvarea este instanta)

- siguranta – Acces securizat si protectie eficienta impotriva SPAM-ului, virusilor si atacurilor ... nu mai primesc toate prostiile pe mail iar folder-ul spam este limitat la 200 de mail-uri ... deci nu mai trebuie eu sa am grija sa sterg sau mai stiu eu ce

- Mai mult spatiu gratuit

- este integrat cu orice sistem Android (tableta, telefon si alte prostii) ... si cand zic asta ma refer la faptul ca poti accesa mail-ul instant de pe telefon (si cel mai important este foarte rapid si nu mananca banda .. mai putini bani la factura :P)

Dezavantaje

- messenger .. e o chestiune de timp ...

... ia sa fac eu un topic Google+ vs Facebook :D

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #18 : 27.Iul.2011, 08:59:40 p.m. »
@cobra - am trimis :)

Offline cobra20

« Răspuns #19 : 27.Iul.2011, 09:11:45 p.m. »
@cobra - am trimis :)

Mersi, am primit. Deci, pana aici Gmail a batut Yahoo Mailul. Urmeaza sa vad daca Google= bate pe facebook si prin ce se diferetieaza.