0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Vezi chestia aia incercuita in poza (nu joja galbena) ? scoate-o si curat-o, n-are voie sa fie murdara. Tre' sa "zornaie", e normal si e unidirectionala (trebuie sa poti sufla in ea doar pe-o singura parte, nu din ambele parti). Aseaz-o la loc, sa stea bine si sa nu se miste. Vezi daca se imbunatateste treaba dupa ce o cureti; daca da, mergi si cumpara-ti una noua cand ai ocazia
Scoate PCV-ul ala sa vezi ca iti merge motorul fara probleme. Iti garantez ca nu are treaba cu relantiul
A stuck open valve or leaking PCV hose will cause a lean air fuel ratio and driveability issues like surging
Daca vrei sa ai o admisie curata renunti la valva aia si pui un filtru mic..... semana cu ala sport dar in miniatura il gasesti la magazinele cu piese pt mobrete si scutere......
Am vazut filtre din alea pe ebay, dar nu stiu unde sa le pun, ca nu imi vine sa il las asa si sa imi bage gaze pe la motor, eventual in habitaclu.
m-ai facut curios........ si am tras un furtun direct in admisie.....fara valva PCV si merge motorul perfect........ si la 2-6700ture si la 800ture la fel merge motorul. Hai sa nu ne mai contrazicem ca am avut dreptate ca n-are treaba cu relantiul