Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 443709 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #2980 : 25.Mai.2022, 10:12:17 a.m. »
Dar sunt imagini în modul ”street view”. Nu chiar de peste tot, cam vechi și destul de blurate/cenzurate dar sunt.

În fine... disputa e strict pentru bani în cazul de față, nu pentru altceva (de ex. intimitate, siguranță, etc). Dincolo de toate astea e interesant de văzut cine plătește și ce face exact IP Bridge, că ei au câștigat (nu definitiv) banii de la Ford în acel proces.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline kellogs

« Răspuns #2981 : 26.Mai.2022, 01:03:55 a.m. »
de ce trebuie ca masina mea sa fie urmarita permanent prin internet,unde merg,cat timp fac din punctul A in punctul B?...se presupune ca masina respectiva este proprietatea mea nu???

Din acelasi motiv pentru care FB, Apple si Google fac acelasi lucru  cu telefonul "tau".
  • 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline nick5roo

« Răspuns #2982 : 26.Mai.2022, 07:39:04 a.m. »
Lovitură pentru industria auto din România: Vinde Renault uzina de la Mioveni?
https://m.mediafax.ro/economic/lovitura-pentru-industria-auto-din-romania-vinde-renault-uzina-de-la-mioveni-20863221

Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk

• Suzuki swift hibrid 2021 All grip

Offline ...

« Răspuns #2983 : 26.Mai.2022, 09:45:17 a.m. »
S-o fi saturat sa plateasca atata motorina scumpa pentru trailerele cu masini care circula pe autostrada Sibiu - Pitesti  :D...

The following users thanked this post: nick5roo

Offline jupanul1

« Răspuns #2984 : 26.Mai.2022, 10:05:46 a.m. »
Mercedes-Benz nu va mai produce autovehicule cu transmisie manuală din 2023.

Scuze, e link-ul în germană, dar se găsește informația și în sursele românești (tradus mai mult sau mai puțin bine). Pe scurt, tradus automat în engleză:
Citat
Mercedes-Benz will phase out the production of vehicles with manual transmission in 2023.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ...

« Răspuns #2985 : 26.Mai.2022, 10:15:54 a.m. »
Cica nu vor sa dezvaluie cu exactitate momentul, ca sa nu afle concurenta... Pai acum e suficient un Heil Hey Google si afli tot!

Offline enicky

« Răspuns #2986 : 26.Mai.2022, 10:55:09 a.m. »
Lovitură pentru industria auto din România:
  Da, e la "moda", bombe, petarde, trebuie citit repede tot articolul !:-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #2987 : 26.Mai.2022, 11:45:27 a.m. »
Din pacate va este greu sa întelegeti ca o firma ale carei costuri operationale sunt mari încearca sa mai taie din cheltuieli - acolo de unde se mai poate.
Inclusiv ca s-a saturat sa mai astepte autostrazi si alte facilitati (din partea unui stat corupt si indiferent fata de mediul de afaceri) care sa o ajute sa-si valorifice marfa.

E criza doar pentru mediul privat, se pare ca la restul s-au gândit mă,Ciucă si ai lui.

Pentru unul ca mine articolul asta e un semnal de alarma.
In fond, Marocul si Tunisia ofera mâna de lucru mult mai ieftina si sunt mult mai atractive inclusiv dpdv a taxelor.
Ca parca se mai discuta si despre cota unica, nu?!?
Daca se scoate aia cât vor fi impozitele pe profit? Care multinationala nu-si face o strategie de exit bine organizat de pe o piata pe care se pregateste un "jaf" economic?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: vali22, saureign

Offline enicky

« Răspuns #2988 : 26.Mai.2022, 03:38:24 p.m. »
Din pacate va este greu sa întelegeti ca o firma ale carei costuri operationale sunt mari încearca sa mai taie din cheltuieli - acolo de unde se mai poate.
   Mie nu-mi e greu, dar si daca ar fi mici costurile dar se mai pot reduce, de ce nu?
Dar articolul, d-asta cu drobul de sare, ti se cam potriveste.
  Renault a avut si are un statut privilegiat in Romania. Dar da, macar autostrada sa fi facut si statul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #2989 : 26.Mai.2022, 10:50:05 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού