Autor Subiect: O noua "meserie" in Bucuresti -> Atentie in trafic!  (Citit de 4061 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zebra

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
  • Gen: Bărbat
Re: O noua "meserie" in Bucuresti -> Atentie in trafic!
« Răspuns #10 : 02.Feb.2011, 11:27:31 a.m. »
Daca masina a mai fost lovita inainte se poate vedea la politie imediat, asa ca problema este a lui (sa circule cu masina avariata fara adeverinta de reparatii), iar daca are adeverinta atunci cei de la politie trebuie sa constate doar pagubele ce au aparut dupa...

Offline edy70

« Răspuns #11 : 02.Feb.2011, 12:03:23 p.m. »
Noi analizam problema in cunostinta de cauza, dar in momentul 0 al actiunii, primul gand zboara la cele 30 de zile de suspendare a rozaliului si la amenda, pierderea de vreme pe la politie, asigurari, etc. In acest timp infractorul fragezeste psihicul victimei :D care teoretic se crede vinovat si cand excrocul vine cu mica intelegere, usurare mare; inselaciunea-i gata.

concluzia : PREVENIT INSEAMNA PREGATIT !
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 04.Feb.2011, 12:58:55 a.m. »
Se pare ca imbatranesc. Pana sa raspund eu pe topicul asta ca se discuta si aici, s-a inchis.   :)

Offline andrei_t

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
« Răspuns #13 : 04.Feb.2011, 07:52:27 a.m. »
In toamna anului trecut si eu am patit acelas lucru:
Intr-o vineri, pe la 17:00 veneam dinspre soseaua Pipera spre intersectia cu Barbu Vacarescu si am facut stanga pe Avionului (pe interzis in spatele LukOil-ului) cu gandul sa fac stanga pe B. Vacarescu spre Baneasa (era foarte aglomerat), la linia de tramvai (bara la bara) o domna din prima banda ma lasat sa trec, ajung cu botul masinii pe a doua banda, ma uit , doi tipi intr-un Fiat Punto opresc la 5 metri de mine, intru pe banda a doua si cand ma asigur din dreapta aia pleaca de pe loc si intra in mine, in lateral. Aia, ca sa tragem pe drepta sa vedem ce au masinile.Am crezut ca opreste mai la strada dar tipul a intrat pe o straduta destul de mult (atunci mi-am zis ca ceva nu este in regula). Ne dam jos ( cel de la volan era de statura mea dar cel din drepta era ceva gen Arnold Schwarzenegger in tinerete). Ne uitam, masina lor praf in fata ( se vedea clar ca erau lovituri repetate) faruri sparte, bara, capota indoita... masina mea, doar o julitura. Aia ca sa le dau 300 ron sa-si repare farul si proiectorul ( cica din cauza mea ), eu le explic ca am asigurare (la Allianz) si ca se face constatare amiabila. Astia nu, hai la politie ca nu este masina lor (masina avea nr de Vrancea, iar ei erau din Fetesti) si ca trebuie sa ia dovada de la politie (in timp ce imi explicau ca pt neacordare de prioritate voi ramane fara permis). Am reusit sa-i conving ca nu am bani la mine dar voi face sigur rost in 2 zile, am facut schimb de nr de telefon si am plecat. Dupa doua zile m-am intalnit cu Arnold, i-am explicat  ca am facut rost doar de 100 ron, daca accepta asa bine, daca nu, sunt pregatit sa merg la politie, a luat banii si a plecat.
Si astazi imi pare rau ca nu am mers la politie atunci cand au vrut (desi exista posibilitatea, daca vedeau ca sunt hotarat, sa-mi scoata vreo masea... asa de ciuda).
Swift 1.3 GLX (love-it)

Offline Batranul

« Răspuns #14 : 04.Feb.2011, 08:25:39 a.m. »
bravo lor

si ei, ca si politaii spagari, se bazeaza pe obiceiul romanilor de a 'se intelege'.  trebuie sa intelegem ca pana nu scapam de anumite metehne, nu vom evolua deloc.

daca 'vi se da prioritate' la modul asta, acceptati doar daca mai sunteti cu altcineva in masina, sa aveti egal  la martori.

si daca aveti de ales, ganditi-va si la avantajele a 30 zile fara permis: mai multa miscare, mai putini bani dati pe combustibili, si mai puteti bea o dusca peste zi! asadar nu sunt numai dezavantaje!
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 15.Feb.2011, 11:16:29 a.m. »
Inca una interesanta. Am primit azi pe mail:

Sper ca acest mail  sa ajute cat mai multi oameni!

Astazi, 10.02.2011, am avut ceva de rezolvat in zona P-ta Cosbuc- Bdul Libertatii ( Bucuresti). Am parcat masina in fata sediului RCS-RDS , am rezolvat ce aveam de rezolvat in 15 min si m-am intors la masina.
Nu am reusit sa deschid masina nici din cheie (telecomanda) nici din telecomanda de la alarma. Langa mine un domn se chinuia sa-si inchida masina cu telecomanda si nu reusea. Deci eu nu reuseam sa o deschid pe a mea  el nu putea sa o inchida pe a lui.
PREA MARE COINCIDENTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi-am adus aminte ca citisem pe net un articol care explica ca masinile care se inchid cu telecomanda nu sunt sigure deoarece se poate bruia semnalul dat de aceasta si masina nu se inchide ( desi tu ai apasat pe buton si esti sigur ca s-a inchis). 
M-am uitat in jur si.................. o masina micuta cu 2 usi , marca Datsun ,culoare gri deschis, fara numere de inmatriculare  era oprita in apropiere in spatele masinilor parcate . M-am dus catre acea masina , in ea erau 4 indivizi ( cum aratau este usor sa ghiciti) , unul din ei avea un dispozitiv care semana cu o telecomnda de tv dar avea si antena.  Cand m-au vazut , au plecat .
Imediat dupa ne-am putut descuia respectiv incuia masinile din telecomanda.
Asadar este o noua metoda de a fura din masina. Verificati-va masina dupa ce ati inchis-o.

Cum functioneaza:  individul tine permanent apasat pe butonul dispozitivului , care emite un semnal ( frecventa) sau ce o fi, semnal ce nu lasa comanda ta de inchidersa "ajunga" la masina. Apesi pe buton sa inchizi masina, iar daca nu esti atent sa vezi daca intr-adevar s-a inchis, aceasta ramane deschisa. Pe urma doar asteapta la pleci de langa masina si te usureaza de ce ai lasat prin ea.

Nu credeam asta stiind ca alarmele schimba codurile la fiecare activare  , si am un sistem de alarma bun, foarte laudat. Se pare ca e pentru fraieri cinstiti.

Cei care ati patit asta  sau ati vazut , va rog, sustineti avertismentul, cei care nu au vazut tineti minte si anuntati-va prietenii si nu numai).
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #16 : 15.Feb.2011, 11:46:48 a.m. »
si ei, ca si politaii spagari, se bazeaza pe obiceiul romanilor de a 'se intelege'.
Pai in conditiile in care risti sa ramai fara carnet si nici macar nu e vina ta... :dknw: Acum ce-o sa faci, daca esti singur in masina, treci strada doar cand nu mai vine nimic din nici un sens? Din pacate Bucurestiul este foarte aglomerat si trebuie sa te mai si bagi printre masini daca vrei sa ajungi unde ai treaba. :(

O posibila solutie la "problemele" de acest tip ar fi montarea unei camere de filmat in masina, in genul celei pe care o avea (sau o mai are) @cristyyy. Nu stiu cat de mult s-ar vedea ca te-a lasat sa treci si apoi a intrat in tine, dar macar ai un argument in plus.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline ASZ

« Răspuns #17 : 16.Feb.2011, 01:49:51 p.m. »
Sau le spui ca din pacate nu ai RCA .. si nici bani .... si sa te dea in judecata ca sa recupereze paguba .. cerd ca le piere si cheful de mers la politie.

Offline Batranul

« Răspuns #18 : 16.Feb.2011, 02:59:21 p.m. »
@Khaos - nimeni nu a zis ca viata e dreapta; orice decizie iei, tre sa fii responsabil.
Asta e pe scurt si tehnic.

Nu conteaza restul: te-a lasat, nu te-a lasat, camera nu te ajuta cu nimic (ca filmeaza doar in fata), oricum 'mica intelegere de cedare a prioritatii' nu cred ca are vreo valoare juridica. 30 de zile fara permis pot fi si o binecuvantare.

Dac-o musti, platesti. Asta e!

Calea care probabil rezolva treaba e cea de mai sus a lui ASZ.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 27.Feb.2012, 06:06:43 p.m. »
Nu este fix pe subiectul initial al topicului, dar se potriveste. Uite c le trece prin cap unora:

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/masini_clonate-bucuresti-hoti_de_masini-RAR_0_653934913.html

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice