Autor Subiect: 2011 vine cu amenzi mai mari pentru soferi :(  (Citit de 4931 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
  • Gen: Bărbat
Re: 2011 vine cu amenzi mai mari pentru soferi :(
« Răspuns #20 : 25.Mar.2011, 01:36:13 p.m. »

Acum: Limita 50, mergi cu 59 toata ziua, nu zice nimeni nimic. 

Pe viitor: Limita 50, mergi cu 51 avertisment. A doua zi, limita 50, mergi cu 51 AMENDA.  Ca prima data primesti avertisment si ca ai 51 si ca ai 69 nu e relevant. Important e ca a doua oara, chiar daca ai doar 51 iti vei lua AMENDA.

Si poate pe 51km/h mai contesti, ca nu e 100% precis radarul,  dar la 55 la ora nu mai contesti nimic. Si sa nu imi spuna cineva ca el n-a mers niciodata cu 55 pe limita de 50, ca nu-l cred.

Limita de 10 in plus peste limita se va respecta in continuare  pentru a asa e legea scrisa, senatorii baga faza cu 20 peste tocmai pentru a mai usura pe noi soferii, nu? :)
Adica m-am scos, daca am ghinionul sa ma prinda vreunul odata la 70 prin zone de 50 imi iau un avertisment care expira in 6 luni deci nu mai cotizez. Asta e buna pentru cei care fenteaza radarele si au ghinion din an in pasti. E destul de ok chiar o gura de aer as putea spune.
SX4 1.5 SE

Offline BXXENL

« Răspuns #21 : 25.Mar.2011, 02:10:46 p.m. »
Dap, asa se pare ca va fi daca se aproba. Pana in 60 in continuare nimic, iar pana in 70 doar avertisment scris care expira in 6 luni. O sa se bage vitezaaa :baston:  Ca sofer iti dai seama ca ma incanta, dar ma tem ca or sa fie multi inconstienti care vor duce treaba asta cam departe, si nu se vor mai sinchisi sa incetineasca la treceri, prin intersectii, samd si o sa creasca numarul de accidente fatale :-S
  • SX4 1.5
Alex

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14703
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #22 : 25.Mar.2011, 02:16:32 p.m. »
Si mai e o problema: cei rigurosi, care respecta legea, vor fi injurati, claxonati si depasiti si pe dreapta si pe stanga mai abitir ca pana acum. Nu ma bucur deloc de "imbunatatirea" asta a legii. Sper ca deputatii s-o respinga, sau macar s-o mai indrepte.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice