Autor Subiect: SPECIAL PENTRU BRAILENI - S-a deschis ARMONIA BRAILA  (Citit de 5284 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
SPECIAL PENTRU BRAILENI - S-a deschis ARMONIA BRAILA
« : 26.Nov.2008, 11:36:54 p.m. »
A fost inaugurat Complexul "Armonia" Braila

* al doilea hypermarket Carrefour din Braila isi deschide azi portile in cadrul Complexului, incepind cu ora 8.30 * tot azi, se deschide si Flanco World * transportul din oras catre complexul comercial va fi asigurat prin intermediul liniei de autobuz 15 si a doua autobuze "Armonia" * complexul dispune de o parcare de 1.625 de locuri, aici urmind sa fie gazduit si singurul patinoar permanent al orasului *

Autor: Mircea CIUCASU

Compania RED, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a inaugurat, ieri, centrul comercial Armonia Braila, destinat locuitorilor din zona Braila - Galati.
Situat pe soseaua Focsani nr. 127, la 10 minute de centrul orasului Braila si 20 de Galati, "Armonia" se vrea a fi pentru locuitorii de aici, nu doar locul potrivit pentru a face shopping, ci si modalitatea ideala de recreere ori de petrecere a timpului liber. "Armonia" imbina marci nationale si internationale de prestigiu cu magazine locale de traditie, urmarind sa pastreze spiritul comercial al regiunii Braila - Galati.
Rezultatul unei investitii de 50 de milioane de euro, centrul se intinde pe o suprafata de 47.700 mp si este ancorat de hipermarketul Carrefour. Galeria de tip "shopping mall" reuneste magazine ce ofera un spectru larg de bunuri si servicii.
Ca element de noutate in zona, pe vizitatori ii asteapta aici ciocolateria Artemia Sweets, un adevarat templu al frumusetii in cadrul magazinului Sephora, singurul Miniprix din oras, precum si cea mai moderna spalatorie automatizata din tara, care va fi deschisa in curind in parcarea centrului comercial. Restaurantul chinezesc si drogheria DM vor intregi atmosfera centrului.
Pentru a facilita accesul vizitatorilor, "Armonia" dispune de o parcare cu 1.625 de locuri. Parcarea nu va avea insa doar aceasta destinatie. In perioada imediat urmatoare, ea va gazdui singurul patinoar permanent al orasului, alaturi de multe alte activitati de divertisment si campanii sociale pe care centrul le-a pregatit deja.

Hypermarketul Carrefour se deschide azi

Carrefour Braila, al 20-lea hypermarket Carrefour din Romania si al doilea din Braila, se deschide azi, incepind cu ora 8.30, in Centrul Comercial "Armonia".
Pe o suprafata de vinzare de 8.000 de metri patrati, noul hypermarket a fost creat conform principiilor si valorilor grupului Carrefour si va oferi cele mai mici preturi zilnic, o gama variata de produse (aproximativ 55.000 articole) un program prelungit, in fiecare zi de la 8.30 - 22.00, tombole si promotii, in fiecare zi a anului. Carrefour a creat pentru noul magazin 300 de noi locuri de munca.

Flamingo International aduce Flanco World in Braila

Grupul Flamingo International, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse electronice, electrocasnice si IT&C de pe piata romaneasca, deschide azi, primul magazin Flanco World in Centrul "Armonia".
Noua unitate Flanco World are o suprafata de 1.000 mp si a necesitat o investitie totala de aproximativ 400.000 euro. De azi, ii intimpina pe braileni cu cele mai noi produse la preturi accesibile, dar si cu oferte speciale, adaptate necesitatilor din aceasta perioada.

Altex deschide un nou magazin, in decembrie

Altex, liderul pietei romanesti de retail de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia, va deschide vineri, 5 decembrie, un nou magazin in Braila, in cadrul Complexului Comercial "Armonia".
Noul magazin Altex va expune o gama de peste 10.000 de produse pe o suprafata comerciala de peste 2.500 mp.

Transport gratuit cu autobuzele Armonia

Cei care doresc, pot folosi pentru a ajunge aici linia de autobuz 15, precum si cele doua autobuze "Armonia", cu o capacitate de 100 de locuri fiecare. Acestea vor circula zilnic pe traseul: Piata Traian, Clubul Progresul, Str. General Eremia Grigorescu, Str. 1 Decembrie, Piata Mare, Magazin Practiker, Irmex, Doi Cocosi, Soseaua Focsani, Centrul Comercial "Armonia". Transportul cu autobuzele "Armonia" este gratuit.

Sursa

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

Re: SPECIAL PENTRU BRAILENI - S-a deschis ARMONIA BRAILA
« Răspuns #1 : 27.Nov.2008, 08:50:43 a.m. »
... and let the cash flow in ...  >:D<  :ochiu:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline adrian_r5

« Răspuns #2 : 27.Nov.2008, 09:27:32 a.m. »
Braila ...  :D :D :D

... precum zicea o tanti colega de acolo - "Braila e cel mai "sexos" oras ... are 2 Billa si un Penny XXL"
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Leutz

« Răspuns #3 : 27.Nov.2008, 09:37:02 a.m. »
Lansez cu aceasta ocazie o intrebare.
Spala retailerii bani cu nesimtire sau nu? Ca mie, sa-mi fie cu iertare, asa mi se pare cu acest ... al doilea maret Mall/Carrefour la Braila. Prietenii stiu de ce.

P.S.
Preferam sa aud ca strazile arata la fel de bine si orasul e la fel de curat ca pana acum 7-8 ani, pe vremea mult-hulitului primar comunist Lungu&Co.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 27.Nov.2008, 01:08:50 p.m. »
Pentru Carrefour este lansarea primului magazin cu concept "d-afara". Din ce stiu io vis-a-vis de Braila, in 2009 o sa se lanseze un al 3lea centru comercial. Se pare ca nici un studiu de piata nu reuseste sa "citeasca" profilul consumatorului Brailean.

Referitor la intrebarea lui @Leutz cred ca media romaneasca ii poate raspunde. (toate ziarele de profil economic si nu numai anunta in fiecare an cum ca Carrefour isi depaseste asteptarile in ceea ce priveste profitul. chiar daca suntem in criza RO nu este dispus sa renunte la mancare)

P.S. La deschiderea de ieri Carrefour a "reusit" sa termine stocul pentru a marca de televizoare. ;)
  • #romaniaelectrica

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #5 : 27.Nov.2008, 01:13:05 p.m. »
Am avut noi o discutie despre braileni acum ceva vreme...imi mentin parerea.

Legat de vanzarile carrefour, au vandut pentru ca au avut un pret foarte mic probabil. Acolo nu prea se vinde marfa de calitate, ci doar marfa ieftina...si cred ca nici aia nu prea se vinde.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1641
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #6 : 27.Nov.2008, 07:12:38 p.m. »
Se pare ca de pe linga acest nou Mall va incepe noul pod peste Dunare, si cam la vreo 50km un nou aeroport.
De aceea cred ca aceasta imbulzeala cu mall-uri #:-S
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Leutz

« Răspuns #7 : 28.Nov.2008, 09:17:47 a.m. »
Mai, eu am 30 de ani maine poimaine ... si am crescut cu podul si cu aeroportul la usa, ca si ceilalti braileni.
Cred ca singurele legende mai vestite decat astea doua sunt cele ale lui Terente si Codin.
Ce sa mai zic ... pana nu ma cheama la inaugurare, sa ma dau cu masina pe pod si cu avionul pe aeroport toate raman doar niste promisiuni electorale goale, motive de specula cu terenuri, studii de piata mai mult sau mai putin departe de realitatea de pe strazi ... sau orice altceva decat niste proiecte realizabile.
Pacat ca ele ar fi totusi necesare, foarte necesare, mai ales podul. Aeroportul nu mi se pare vital pentru zona. Dar ... 'om trai si-om vedea.

Pana una alta salut deschiderea prezentelor si viitoarelor "moale". Cu siguranta le voi fi si eu client la fiecare intoarcere acasa  :)

L.E. @deco: .... ce discutii ati avut bre pe tema brailenilor ??? ia marturiseste acilea in direct, ca acu' scot shuriu' si te gauresc ...  >:)
« Ultima Modificare: 28.Nov.2008, 09:19:48 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #8 : 28.Nov.2008, 11:07:41 a.m. »
Chill...@deconectat este brailean la baza ;)
  • #romaniaelectrica

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #9 : 28.Nov.2008, 11:33:15 a.m. »
Inca un cutitar de la Braila...  >:D<

Ii ziceam ca nu prea o sa se duca lumea la un mall din Chercea...mai ales Galatenii...
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/