Autor Subiect: Omul de zapada SuzukiClub - Intalnirea de iarna 18-20.02.'11 jud. Harghita  (Citit de 54501 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Sa le mai salvezi o data, pe altceva, ca cine stie necuratu cum isi baga coada  :)

Offline BigAir

pai fratilor acum ca s-a incheiat intalnirea de iarna pe cand urmatoarea intalnire?
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Pai... sigur va fi una mare, mare la 3 ani, in septembrie. Si probabil alte cateva mai micute vara asta. :) Mai urmareste-ne pe forum in ariile dedicate :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Tin sa va anunta ca pregatirile pentru aniversarea de 3 ani au inceput deja  B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danutzc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 68
Nu mai ţine, spune tot :clap:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
@cristyyy, bine bre! Esti tare harnic! :clap: :happy:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Dragos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
Facem si un topic pt o eventuala intalnire de vara.. ? :D sa vedem ce locatii gasim :) eu as propune plaja de la vadu(mai sus de navodari, dupa corbu) spre portita pentru o destrabalare iar cazare la portita sau pe undeva prin zona :) Nu stiu cati dintre voi ati fost pe plaja de la vadu(ce a mai ramas din ea), dar mi se pare un loc superb pentru o plimbare/joaca/cursa/poze/ce vreti voi cu masina :D e un peisaj cu totul special, in stanga plaja salbatica cat vezi cu ochii, in dreapta la fel, in spate pamant/tufisuri...stepa.... iar in fata marea neagra :x   Mda... m-am cam saturat de frig :))
GV 1.9  Ignis 1.3
Diesel powered Japs

Offline rexkrokiDAU

Eu nu cred ca paja de la Vadu e un loc potrivit pentru o intalnire SCR. Din respect pentru ce inseamna plaja respectiva si pentru cei ce merg acolo. Eu sincer nu mi-as dori sa campez langa o gasca galagioasa.

Am fost cu cortul acolo si m-am bucurat de liniste si cred ca si cei ce merg acolo doresc si au dreptul la asta.  :)

Offline Dragos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
Clar ! dar sunt multi km de plaja... ne gasim si noi un locsor la o distanta respectabila de orice forma de viata :) Plus ca distractia pe plaja va fi doar o zi... o excursie... restul intalnirii se va consuma la locul de cazare probabil.
Nu vreau sa stricam magia locului sau sa deranjam vre-un suflet...
Ma tot duc la Vadu de cativa ani buni si incerc sa stau cateva zile acolo cu cortul in fiecare an pana ma gonesc tantarii sau nevoia de o baie fara sare :)
Chiar e un loc special in care cred ca ne putem gasi si noi un loc unde sa nu deranjam... plus ca nu suntem o "adunatura de apucati"  ;-)
GV 1.9  Ignis 1.3
Diesel powered Japs

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
....... plus ca nu suntem o "adunatura de apucati"  ;-)

In viziunea noastra, celor care impartasim aceleasi simpatii, poate ca nu, dar in viziunea altora....:D
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension